Asherah's  Centrum "Le Soleill

FOTO-REPORTAGE VAN DE OPEN DAG OP ZONDAG 25-10-2009

 

Op zondag 25 oktober 2009 aanstaande hield Centrum Dharma haar derde inloop dag. De tijd is van 10.00 – 22.00 uur. Dit keer kon je ook lekker shoppen op de parkeerplaats voor het Centrum, want die stond gedeeltelijk vol met spirituele marktkramen, waar je ook allerlei informatie kon vinden over alternatief genezen.  We hielden een ongedwongen open inloopdag. Iedereen was welkom in een ongedwongen sfeer van spiritualiteit, rust en balans. De gehele dag kwamen mensen binnen om eens een kijkje te nemen wat Centrum Dharma allemaal te bieden had. De buitenmarkt was goed bereikbaar, er waren leuke dingen te koop. Voor iedereen wat wils. Het goede weer hielp geweldig mee. mee. Er waren echter ook op andere plaatsen evenementen en daardoor voor de markt wat minder bezoekers, maar toch willen wij de markthouders bedanken voor hun bijdrage. Dank voor de steun aan deze dag……………

De entree was geheel gratis. De lootjes die verkocht werden waren bestemd voor het goede doel. De opbrengst wordt gedoneerd aan:  De stichting Flowgi (zie www.flowgi.org). Zij werken en doneren de straat - en weeskinderen in Indonesie. Een schitterend doel. Ook sommige andere docenten doneerden hun opbrengsten aan hun eigen goede doel. Voor het volledige programma zie http://www.lesoleill.com/programmaderdeinloopdag.htm. In totaal bracht de loterij  50 euro op wat voor die kinderen in Indonesie heel wat is. Dit geld wordt z.s.m.  overgemaakt naar de stichting Flowgi.

Alle workshops die werden gegeven kwamen bij de mensen goed aan. Ieder had zijn of haar eigen ervaring natuurlijk. Er werden volop vragen gesteld en interesses gedeeld. Volop flyers en folders meegenomen. De lunch en het eten werden uitstekend verzorgd en voor iedereen was er iets voor de innerlijke mens. Wij kijken met dan terug op een geslaagde open dag. 

Met dank ook aan de geweldige docenten en therapeuten:

Bianca Kruitz www.heyokah.com
Hans Strack www.vormbalans.nl
Liane Badjou www.kesadaran.nl

Don Kunst  www.kristallenwebwinkel.nl
Enoa Stitzinger www.centrumdeoorsprong.nl  
Suthisa Hein www.anamchara.nl
Anu van Leeuwen
http://www.tantricartsociety.webs.com
Christien du Bois
http://www.tantricartsociety.webs.com

Kortom een geweldig leuke informatieve dag vol energie en mogelijkheden. Hieronder een korte foto impressie van onze dag. Wij danken u voor uw komst en graag tot een volgende keer.

Het team van Centrum Dharma

Asherah van den Berg

www.lesoleill.com
www.centrumdharma.com

 

 

 

Open dag 25-10-2009

 

 

 

top   

 

 

 

 

   

 

 

Home

Alle knoppen bijeen

Agenda 2010

Mijn aanbod

Tarieven

Contact

Gastenboekje