WELKOM BIJ CENTRUM DHARMA

Centrum voor Spirituele Vorming, Massage en Energetisch Lichaamswerk

 

Ik geef individuele behandelingen, massages, themaworkshops, danslessen, lezingen en soms  grote Spirituele Tantra Festijnen

Als je een afspraak wilt maken kijk dan eerst bij contact . Voor vragen kun je mailen naar  dharmacentrum@gmail.com

Voor de contactgegevens klik hier

Nieuw: de TANTRA massage cursus   

klik hier voor meer informatie over die cursus Tantra massage voor individuelen, koppels, echtparen

 Ik wens jou veel Plezier en Inzicht in het lezen van mijn site. Heb je  vragen of opmerkingen, dan sta ik daar altijd open voor. Een mail sturen  is voldoende. Bellen kan natuurlijk ook, want ik lees maar twee keer per week de mail  Ik ben voor afspraken meestal bereikbaar dagelijks   tussen 10 en 12 uur op
06-20558935.  (behalve in het weekend). Je kunt reserveren voor een behandeling tussen 10 en 17
uur. Heb ik de voicemail aanstaan, spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en ik bel je terug. Mensen die met een geheim nummer bellen, die verzoek ik dit niet te doen, want ik maak alleen afspraken met een terugbelnummer  Wil je reserveren bel dan 06-20558935 . Ik werk het liefst met een  afspraakbevestiging  per mail.
Lees voor het reserveren
a.u.b. de algemene voorwaarden

Soms is er een wachttijd voor de sessies.
 

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze, klik dan hier

De meeste informatie over mijn andere werk en ook foto's en verslagen vindt u bij alle knoppen bijeen

Graag bij het betreden van mijn praktijk de schoenen in de gang uitdoen

LET OP: KIJK VOOR DE NIEUWE TARIEVEN  HIER.

 

 

 

 

Agenda 2016

 

Home

Alle knoppen samen

Mijn aanbod

Hooggevoeligheid HSP

Tarieven

Contact

Wie is Asherah

Let op: voorlopig worden er geen cursussen gegeven

 

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus

Contact met de Aarde

Alles over inschrijven

Gastenboekje 

Foto Galerij 1

Foto Galerij 2

Foto Galerij 3

Foto Galerij 4

Foto Galerij 5

 

 

 

 

                     

BEHANDEL- EN MASSAGE AANBOD

Misschien mag ik jou eens verwelkomen?

Reiki Tantra  en Chakra Therapie werken op psychisch, mentaal, fysiek en/of seksueel niveau en alleen als u zelf er ook meewerkt. Door te werken aan je eigen lichaam, balans en eigen gezondheid kom je vaak tot de kern van het probleem en de oorzaak van al uw klachten.  Mijn aanbod aan u houdt in dat u kunt genezen en tegelijkertijd uw levenswijze positief kunt veranderen door middel van activeren van uw eigen zelfgenezend vermogen van uw lichaam. Het is een unieke methode die door middel van ademhalen, enige kennis van de zeven hoofdchakra" s en het samentrekken van de bekkenbodemspieren een energiebron aanboort die ieder mens bezit, maar van wie weinigen het bestaan of de gebruiksmogelijkheden weten. Hiervoor gebruik ik vooral de methode van Diane Stein en haar boek: De Kern van Reiki. Dit boek omhelst alle technieken zowel voor Reiki als voor Tantra, als voor Chakra Therapie en was voor mij de eerste stap op weg naar mijn eigen genezing. Het boek is het enige boek waar alles in staat zonder geheimen. Zeker een aanrader om zelf aan te schaffen.  Daarnaast worden meerdere andere technieken en vaardigheden geboden zoals Geleide Meditatie, Ademhalingstechnieken.

Ik bied 8 verschillende unieke, spirituele en persoonlijke behandelingen en/of massages aan:

 

 

Bij alle massages geldt: op bijzondere wijze genieten staat altijd voorop!

klik hier voor alle nieuwe tarieven van 2016

Coaching HSP

Voor de tarieven van HSP  klik hier

 

De Reiki behandeling   Intuitieve massage   De Chakra Balancering   De Chakramassage  De Polariteitsmassage        

Ontspanningsmassage               Tantra sessie              Klankschalenmassage

Tantra geef ik ook als cursus - individueel of in groepen

 

Heb je je ooit afgevraagd waarom soms dingen gebeuren zoals ze gebeuren? Heb je je ooit afgevraagd waarom steeds JIJ de klos bent? Voel je vaak  leeg, uitgeblust en zonder energie? Loop je steeds tegen de zelfde problemen aan en zegt je lichaam, geest en ziel: STOP? Dan is het de hoogste tijd voor healing, innerlijke bewustwording, rust en balans en vanuit nieuwe energie opnieuw te beginnen!

Even tot jezelf komen...........
nieuwe energie op doen................even loslaten!

Het Massage-en behandelaanbod van Centrum Dharma is uniek in Nederland en de gehele Benelux. In tijden waarin het leven snel gaat en stress en spanning zowel het lichaam als de geest onder druk zetten, kan een behandeling en/of massage een buitengewoon kalmerend en vitaliserend effect hebben op de mens. Bij Centrum Dharma kan je zich tegen een vaak voordelig tarief laten behandelen en masseren door een professionele masseuse. Ik ben Reiki Master, Tantra lerares, Medium en Chakratherapeute en mijn handen kunnen balans en genezing brengen, vooral als je goed meewerkt. Vaak komt men bij mij van heinde en verre en is er een lange wachttijd, dus mijn advies is reserveer op tijd. Tevens is er een groot aanbod van mogelijkheden op het gebied van healing, massage, workshops, cursussen, opleidingen en nog veel meer!

Reiki I - II en IIIA en B behoren ook tot de mogelijkheid. Vraag gerust voor meer informatie

NOTABENE:Je moet alle disciplines  rekening houden met een ontslakkings - en ontgiftingsproces wat ongeveer 5 dagen tot een week  duurt. Na een week  hebben we dan (liefst telefonisch ) contact. Tussen de ene en de ander sessie, krijg je  oefeningen mee of per mail toegestuurd,  die je leren met de Kundalini energie om te gaan en die je helpen om uw blokkades op te ruimen. Over alles wat je mij vertelt, verwacht ik dat je eerlijk bent en in Liefde en Respect voor al wat leeft en vooral voor JOU ZELF . Ik geef zowel lezingen, als workshops  en ik gebruik de Kundalini energie dagelijks zelf om mijn gezondheid en mijn innerlijke balans op peil te houden. Zonder Reiki Chakra Therapie en Tantra was ik zelf nooit genezen. Met name is de Kundalini energie ook heel bekend in de buikdanswereld. Ook dit (buikdansen) is mijn passie geworden na mijn vakantie in Egypte in 2005.

Ik werk vooral met het Boek: DE KERN VAN REIKI, DIE ALLE ENERGIE╦N DUIDELIJK UITLEGT ZONDER MYSTERIE. EN ZONDER MYSTIEK

 

 Zoek je in de alternatieve sector, of wil je eens heerlijk relaxen door een van mijn massages, je bent van harte welkom.

Voor meer informatie over alle facetten en mogelijkheden van Centrum Dharma  klik op de knop alleknoppendsamen

 

Misschien mag ik jou eens verwelkomen?