WELKOM BIJ CENTRUM DHARMA

Centrum voor Spirituele Vorming, Massage en Energetisch Lichaamswerk

Home

Nieuwsbrief 2016

De geheel nieuwe jaarplanning staat hier te lezen. Zijn er veranderingen / aanpassingen kijk dan regelmatig op deze pagina.

Alles over inschrijven

www.lesoleill.nl

Wilt je de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan gewoon een mailtje naar dharmacentrum@gmail.com .
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuurt dan een leeg mailtje of een kort verzoek
Dan wordt je binnen een paar dagen verwijderd uit de lijst.
Wil je een nieuw e-mail adres doorgeven, of heeft je vragen en/of opmerkingen,  graag ook mailen naar  dharmacentrum@gmail.com
 

Ik wil ook geen lange nieuwsbrieven meer te sturen. Men weet meestal wel wie ik ben en vaak zijn nieuwsbreven te lang om te lezen in de mail.
Dat bemerk ik aan mijn eigen overvolle mailbox. Meestal zit daar 80 % reclame in wat ik toch nooit lees en direct naar de box ongewenste mail stuur. Daarom stuur ik vanaf 2016 alleen een korte mail met een link naar deze pagina. Men is dan vrij om die wel of niet te bekijken!

Voor diegenen die Centrum Dharma regelmatig bezoeken is deze nieuwsbrief wel erg belangrijk, want de punten die in de nieuwsbrief een voor een uitgelegd worden geven grote veranderingen aan voor 2016.

Ook voor het maken van een afspraak gaat er vanaf 2016 veel veranderen.
Dus neem je de tijd en lees het eens rustig allemaal door. Wie weet brengt het je meer dan je dacht!

Home   Contact     Alle knoppen samen     Mijn aanbod      Wie is Asherah

                                                             Hooggevoeligheid HSP                 Tarieven     De Reiki cursus       Reiki Groep

 

     

 

 

 

 

\\\

 

 

 

 

Alles over inschrijven

 

Er gaan de komende maanden een aantal dingen veranderen bij Centrum Dharma.

Hier volgen de belangrijkste punten:

  

Centrum Dharma is voornemens leuke en inspirerende  middagen en/of avonden en evenementen te gaan houden op mijn eigen adres, maar ook in Brunssum en omgeving. Let daarom op de laatste nieuwtjes op deze pagina of in de nieuwsbrieven die ik stuur. Als je de agenda op de site goed bekijkt,
zal er best iets voor jou/jullie bij zijn. Noteer gerust al jouw favoriete datums in je agenda.
Aanmelden kan per mail of  per telefoon 0620558935 of
dharmacentrum@gmail.com

Home

Informatieavond

Hooggevoeligheid herkennen en wat past bij mij?

Ik ben heel blij om julie mijn eerste informatieavond te presenteren over HSP (hoogsensitieve personen).
Deze middag  zal zijn op     woensdag 13 april 2016
De kosten zijn € 5,00 voor de hele middag
Tijd: van 14.00 - 16.00 uur na de middag
Consumpties zijn € 0,50 voor koffie /thee

(deze opbrengst en eventueel een kleine vrije gave voor het goede doel de Stichting Flowgi moet in de daarvoor bestemde bus gedeponeerd worden.
Zie www.flowgi.org. Dit goede doel werkt voor de straat- en weeskinderen in Indonesie. Ik ben een van de sponsors van die stichting.
Maximaal aantal deelnemers = 10. Aanmelding kan via dharmacentrum@gmail.com of 0620558935 .

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname (per mail)

 Locatie zie contact

Parkeergelegenheid is er voldoende in de directe omgeving op de Markt 

Het is de bedoeling een HSP praatcafé te houden van 20.00 tot 22.00.

De gasten zijn echter welkom vanaf 19.00 uur. Het blijkt toch wel dat dit thema erg in trek is in mijn kringen.
Zo kunnen we even vooraf het thema al de revue laten passeren

Het Thema van de eerste avond zal dan zijn:  

Hooggevoeligheid herkennen en wat past bij mij?

 http://www.vereniginghooggevoelig.nl

Wat is een Hooggevoelig persoon?

Een hooggevoelig persoon (Highly Sensitive Person, HSP) is iemand die gevoeliger is voor indrukken en subtieler nuances waarneemt dan gemiddeld. Elk moment van de dag doen we indrukken op, via onze zintuigen, horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Een HSP doet dat intenser dan gemiddeld.

Hooggevoeligheid is een karaktereigenschap die positief ingezet kan worden. Door hoog- gevoeligheid kun je bijvoorbeeld sneller gevaren signaleren, in de gaten hebben dat iemand liegt, kleine nuanceverschillen waarnemen, intenser genieten van kunst of muziek en beter concentreren. Hooggevoelige personen zijn vaak gewetensvol, harde werkers, begaan met anderen, vredezoekers en denken vaak diep na over het leven.

Zoals alle karaktereigenschappen heeft ook hooggevoeligheid valkuilen. Valkuilen kunnen bijvoorbeeld zijn: te hard werken (overwerken), te zorgzaam zijn voor anderen (en te weinig voor jezelf), te perfectionistisch zijn, overladen voelen door indrukken en bang zijn om fouten te maken.

Algemene Eigenschappen van een hooggevoelig persoon:

 

 

UITNODIGING 1E OPEN DAG 
ZATERDAG 7 MEI 2016 

 

 

Namaste en hallo lieve collega's, vrienden en kennissen.

                                                             

Eindelijk is het dan zover en kunnen wij de poort open doen voor een spirituele gezellige eerste Open Dag van Centrum Dharma. Op zaterdag 7 mei vieren wij onze beider verjaardagen en zijn jullie allemaal van harte welkom op de Markstraat 12 – 6446 AC te Brunssum. We houden de hele dag Open Dag vanaf 12.00  uur –20.00 uur en misschien gaan we ook nog eventjes een paar uurtjes door...... dat zien we dan wel.  We vieren dit weekend ook onze beider verjaardagen, cadeautjes zijn niet nodig, maar als je  toch iets wilt geven dan graag een envelopje met inhoud, want wij willen onze tuin nog leuker maken met bijvoorbeeld een TIPI of een DOME voor workshops te geven naderhand

Zelf lekker eten meebrengen

Onze bedoeling van dit feest en Open Dag is dat wij de drank verzorgen en iedereen zelf iets meeneemt om te eten. Dat mag ook voor meer personen dan alleen jij zelf. We hebben dit met kerstmis gedaan en ons is dit uitstekend bevallen. Overleg even per mail of je voorgerecht, hoofdgerecht of een nagerecht

wilt maken/ meebrengen. .........dat vergemakkelijkt wel dat niet iedereen met hetzelfde komt natuurlijk!  Tegenwoordig weet niemand meer wat de een wel of niet mag hebben qua eten en/of lekker vindt. Dus jullie mogen de ander verrassen en we maken er dan een Tantrisch etentje van.......dat houdt in ............veel meer met jouw zintuigen eten. Meer genieten van wat je in je lichaam stopt, de tijd nemen voor etcetera...

Op die dag ga ik ook mijn nieuwe programma bekend maken en mijn nieuwe methoden als HSP coach een beetje uitleggen aan diegenen die dat willen. Verder blijf ik deels mijn werk doen, behalve dan dat ik minder massages ga geven en dit ook helemaal af wil bouwen. Daarentegen ga ik spirituele zinvolle en leuke workshops geven voor hoogsensitieve vrouwen en kinderen. Onze mega grote tuin is daar ideaal geschikt voor. Ook kun je de kaarten laten leggen door een vriendin van mij en ik heb nog veel meer leuks in petto!

Jullie zijn van Harte uitgenodigd, maar laat wel even weten of je komt en met hoeveel personen. Kinderen en honden zijn welkom, mits zij niet bijten hahaha. Zelf hebben wij twee schatten van Golden Retrievers (Aura en Kaya die er uiteraard bij horen) die heel goed met kinderen & andere honden om kunnen gaan. Mocht je je kinderen en/of huisdier mee willen nemen geef dit dan ook even per mail aan.

 Locatie: 
Marktstraat 12
6446 AC Brunssum

Website: www.lesoleill.nl

Mailadres: dharmacentrum@gmail.com

Telefoon: 0620558935

Bereikbaarheid: via de voicemail of op werkdagen tussen 10 en 12 uur behalve op de maandag en in het weekend.

 

Als cadeautip: een envelopje met inhoud voor onderhoud en schepping van een bijzondere spirituele tuin, die zoals jullie zien nog wel een metamorfose nodig hebben. Een van onze wensen is  oftewel een grote TIPI of DOME in de tuin en/of een Pipo wagen, een chakra kruidentuin is ook een van mijn wensen, dan weet iedereen wel waar wij het over hebben, nietwaar?

Home

 

 

Workshop in Contact met de Aarde

Zaterdag 21 mei 2016 - zaterdag 25 juni  - zaterdag 6 augustus 2016

 Lokatie Brunssummerheide Brunssum

 

https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum/bezoekerscentrum-brunssummerheide

Tijd: van 13.00-16.00 uur
            Trefplaats:
ingang Brunssummerheide bij bezoekerscentrum

Schaapskooiweg 99 -6414 EL Heerlen 

 
Kosten: € 10 p.p.
Minimaal aantal deelnemers : 15 /Maximaal aantal deelnemers: 30
Aanmelden en meer informatie :  
dharmacentrum@gmail.com  of 06-20558935

Bij deze workshop wordt de natuur in de omgeving gebruikt. De mensen die zich hebben aangemeld gaan mee in een groep achter de leidster. Meegenomen worden sjamanentrommel en klankschaal.  Opgeven voor deze workshop kan je je via  dharmacentrum@gmail.com  Vertrek en aankomst is altijd bij de ingang van de Brunssummerheide. (deze opbrengst en eventueel een kleine vrije gave voor het goede doel de Stichting Flowgi moet in de daarvoor bestemde bus gedeponeerd worden. Zie www.flowgi.org. Dit goede doel werkt voor de straat- en weeskinderen in Indonesie. Ik ben een van de sponsors van die stichting.
Maximaal aantal deelnemers = 10. Aanmelding kan via dharmacentrum@gmail.com of 0620558935 . Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname (per mail)

Schaapskooiweg 99
6414 EL Heerlen


(deze opbrengst en eventueel een kleine vrije gave voor het goede doel de Stichting Flowgi moet in de daarvoor bestemde bus gedeponeerd worden.
Zie www.flowgi.org. Dit goede doel werkt voor de straat- en weeskinderen in Indonesie. Ik ben een van de sponsors van die stichting.
Maximaal aantal deelnemers = 10. Aanmelding kan via dharmacentrum@gmail.com of 0620558935 . Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname (per mail)


Home

 

Magic Fair 2016

http://magic-fair.nl/

 

10 juli 2016

Centrum Dharma vindt je dan onder de link

 Stands Magic Fair 2016   http://magic-fair.nl/stands

 

MAGIC ROAD NR. 10

We zijn weer gestart met de organisatie van de 10e editie van Magic Fair, het jaarlijks terugkerende middeleeuws fantasy evenement. Zet de datum maar alvast in jullie agenda; zondag 10 juli 2016! Dit jaar staat in het teken van het jaar van de Aap. Om 10:30u opent Magic Fair haar deuren, dus laat je verrassen! Ieder jaar nodigt Ridderin Jolinde oude en nieuwe Magische Minderlingen uit om samen dit magische feest te vieren ook jij bent uitgenodigd!

Centrum Dharma

Verkoop van artikelen: wicca, reiki, sjamanisme, tantra, chakratherapie en spirituele cadeaus
 


Leuk en handig om te weten: Tickets kun je op de website van Magic Fair kopen en op de dag zelf aan de kassa
 

  • Openingstijden: 10:30-17:00.
  • Je kunt op Facebook al aangeven dat je ook komt naar Magic Fair en je vrienden uitnodigen.
  • Vanaf 1 mei start de voorverkoop via de website en via de receptie van het kasteel.
  • Magic Fair zal enkel bereikbaar zijn via de Allee en NIET via het dorp Limbricht. Gelieve rekening te houden met uw route.
  • Het is NIET mogelijk om aan de kassa van Magic Fair te pinnen, neem dus contant geld mee om een kaartje te kopen en te parkeren!

     

Heb jij zin om mee te helpen met de organisatie van Magic Fair meld je dan aan als vrijwilliger. Je kunt mee helpen denken in het voortraject of of in het weekend gezellig aansluiten met opbouwen en uitvoeren.

Kijk voor onze algemene voorwaarden en huisregels op www.kasteellimbricht.eu

 

              

 


(deze opbrengst en eventueel een kleine vrije gave voor het goede doel de Stichting Flowgi moet in de daarvoor bestemde bus gedeponeerd worden.
Zie www.flowgi.org. Dit goede doel werkt voor de straat- en weeskinderen in Indonesie. Ik ben een van de sponsors van die stichting.
Maximaal aantal deelnemers = 10. Aanmelding kan via dharmacentrum@gmail.com of 0620558935 . Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname (per mail)
 

Home

 

  Reiki pyramide voor ernstig zieken

         Mensen die in de Reiki piramide staan/ willen staan komen niet meer in de normale nieuwsbrief te staan, maar worden in een aparte bijlage
         gestuurd. Voor de mensen die niet weten wat de Reiki piramide inhoudt:

 

Ernstig zieke mensen kunnen op aanvraag via Centrum Dharma in de Reiki piramide gezet worden. Over heel Nederland verdeeld werken dan mensen met de helende energie van Reiki door een afstandsbehandeling te geven aan deze mensen. Als jullie mee willen doen in het Reiki zenden, dan heel graag………. Geef je dan op via de email:  dharmacentrum@gmail.com.
De komende week vragen wij de aandacht voor een aantal mensen personen, die ernstig ziek zijn.
Natuurlijk doen wij daar aan mee, en vragen jullie om ons hierbij te ondersteunen en ook Reiki te sturen.

 

Mensen met Reiki-2 kunnen met de symbolen energie sturen naar bovenstaande intentie en personen. Heb je geen Reiki-II of 111
Mensen die geen Reiki hebben of in het bezit zijn van Reiki-I kunnen op de volgende manier deelnemen, weet dat gedachten "kracht" hebben.

Home

 

 Reiki cursus morgens

De Reiki morgens die eerst op de zaterdagmiddag plaatsvonden zijn verschoven naar de dinsdagmorgen.
De eerste morgen is xxxxxxxxx. Aanvang 10.00 uur- einde 12.00 uur .Kosten € 8 per les morgen. Maximaal aantal cursisten: 8
Voor meer informatie, stuur een mailtje naar
dharmacentrum@gmail.com

 

 

                   

 

  

DATA VAN DE REIKI MORGENS  TWEE KEER PER MAAND OP DE DINSDAGMORGEN Aanvang 10.00 uur- einde 12.00 uur  

 

         

 

       

 

Maand

welke dag

 

Locatie  

 

Februari

dinsdag

 

 

 

 

Maart

dinsdag

 

 

 

 

April

dinsdag

12 + 19

Marktstraat 12

 

 

Mei

dinsdag

10 + 24

Marktstraat 12

 

 

Juni

dinsdag

14 + 28

Marktstraat 12

 

 

Juli

Inwijdings- weekend
zaterdag 23 juli 2016

Maximaal aantal cursisten: 8. Minimaal 4

Marktstraat 12  

 

 

Augustus

dinsdag

-

 moet nog worden ingepland

 

 

September

dinsdag

 

 

 

 

Oktober

dinsdag

 

 

 

 

November

dinsdag

 

 

 

 

Reiki inwijdingsweekend

Weekend  

 

 

 

 

December

dinsdag

 

 

 

 

 

 kerstviering

 

 

 

 

             

 

 

 
         
         
         

VOORJAARSVAKANTIE LIMBURG
 

 

MEIVAKANTIE LIMBURG
 

 

In de meivakantie wordt nog eens bekeken of er voldoende animo is voor een cursus Reiki meditatie, mandalatekenen of healing dance.

 

ZOMERVAKANTIE  CENTRUM DHARMA  ( wordt nog nader bepaald)

 

 

 

 

 

HERFSTVAKANTIE LIMBURG VAN  wordt nog nader bepaald)

 

 

 

 

 

 
         
         
         

KERSTVAKANTIE LIMBURG VAN 17 DECEMBER – 08-01-2017

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         
         
         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAMASTE

 

 

 

Naast deze website heb ik nog vier andere websites


www.lesoleill.nl

www.dharmaeventsnederland.com

www.dierenreikibrunssum.com 

www.crea-bea-brunssum.com


Wilt jedus meer welen over mijn andere werkzaamheden, bezoek die websites dan eens een keertje.

Hartegroet en misschien tot ziens

Asherah van den Berg

 

 

 

In Licht Liefde en Kracht

reiki

Asherah van den Berg

CENTRUM DHARMA

Centrum voor Spirituele Bewustwording, Massage en Energetisch lichaamswerk

Marktstraat 12

6446 AC  Brunssum

dharmacentrum@gmail.com

0620558935/KvK 34310614

BTW nummer: NL081012524B03

Gironummer: op aanvraag

 


 

top   

 

top