WELKOM BIJ CENTRUM DHARMA

Centrum voor Spirituele Vorming, Massage en Energetisch Lichaamswerk

WIE IS ASHERAH?

Agenda 2016

     

LET OP: na 1 januari 2013 worden alle massages alleen overdag gegeven!

  1. Vanaf 1 januari 2013 geef ik mijn behandelingen niet meer in de avonduren. Dus wil je een massage of behandeling boeken,
    dan kun je reserveren voor tijden die liggen  tussen 12 en 17 uur. Mijn bereikbaarheid: per mail ben ik altijd bereikbaar. De mail wordt dagelijks nagekeken.

  2. Telefonisch kunt u bellen op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 voor het maken van een afspraak.

  3.  Ben ik niet bereikbaar spreek dan je naam, boodschap en telefoonnummer in. Ik bel dan z.s.m. terug, vast en zeker binnen 24 uur.
    Voor mijn contactgegevens klik hier

 

 

 

 

Mijn naam is Asherah van den Berg.

Geboren te Brunssum (Zuid-Limburg)

Beroep: Reiki Master, Tantra Lerares, Chakratherapeute, medium , masseuse,  paranormaal genezeres. 

Ik heb mijn leven geleefd zoals vele anderen voor en met mij. Nu heb ik het geluk, als kind te zijn geboren in een bijzondere familie. Vader, moeder en zes kinderen. Wij werden opgevoed met alles wat een kind zich maar kan wensen, niet materialistisch, maar wel al het andere wat een mens in de basis nodig heeft op deze aarde. Liefde, aandacht, begrip, tederheid, openheid, eerlijkheid, voor elkaar klaar staan, waardes en normen, kortom een stevige basis waarop ik nu nog steeds kan bouwen. Toch was er iets raars, ik voelde me als kind (naast heel verzorgd en liefdevol omarmd) heel apart en eenzaam.

Twee ouders en zes kinderen. Kinderen die zich allen toch ietwat soortgelijk hebben ontwikkeld. Vier broers en een zus, die allemaal op de een of andere manier het beroep hebben (hadden) in de gezondheidszorg. Deels in de reguliere en deels in de alternatieve gezondheidszorg. Mijn vader deed aan magnetiseren/polariseren. Mijn gaven heb ik van beiden want ook mijn moeder bezit ze. Ook bij andere familieleden kwamen de spirituele gaven naar boven. Zo werd een oom van mij na zijn dood op 19 jarige leeftijd  benoemd als ďzonnebroederĒ. Een andere oom van mij werd vaak ingeschakeld als er kinderen vermist waren. Weer een andere oom van mij kreeg een onderscheiding van de paus voor zijn twee boeken: Voettocht naar Santiago Di Compostella en Langs de randen van Nederland. De spiritualiteit en de gaven zitten dus in mijn genen. Maar veelal door de liefde, ervaring, kennis, visie, begeleiding en persoonlijkheid van mijn vader en moeder heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de persoonlijkheid die ik nu ben. Ook mijn eigen ervaringen met ziekten hebben mij zeker op alle gebieden gevormd. Inmiddels zijn mijn vader en mijn oudste broer overleden en overgegaan naar een andere dimensie. Mijn vader op 3-12-1985 en mijn broer Raymond (Surjan, Molle) op 4-7-2005. Zij begeleiden mij echter nog vaak op mijn levenspad, als ook mijn de engelen en mijn gids Johannes

 

Als klein kind voelde ik mij al anders dan de andere kinderen. Als kind al had ik helende handen. Handen die genezing kon brengen. Pas veel en veel later (toen ik de opleiding Reiki ging doen), kreeg het een naam en kon ik dit verklaren. Je volgt de lagere school en klimt zo omhoog, je levensweg volgend.. Je gaat studeren,werken en trouwen, krijgt een kind en gaat ook scheiden. Ik heb een stiefdochter. Eigenlijk zijn weinig levenservaringen mij vreemd. Bijna alles kwam op mijn levenspad. Positief, maar ook negatief. Toentertijd al, was ik een raadgever voor vrienden en kennissen. Dat groeide door de jaren heen. Door mijn eigen ervaringen met leed, ellende en verdriet kon ik anderen helpen op hun weg. Ik kreeg dejavu's en dromen en ik ging me meer verdiepen in de spiritualiteit. Ik kreeg voorspellende dromen, mijn gidsen en de engelen kwamen me boodschappen brengen en ik merkte dat als ik bij mijn dochters of man de handen oplegde, ik steeds vaker pijn kon wegnemen. Zelfs het suikergehalte van een van mijn partners werd minder. Kleine wondertjes van binnenuit noem ik ze. Ik merkte, dat mijn stem ook een bepaalde gave had en veel rust kon brengen. Ik merkte, dat mijn inzichten en luisterend oor velen konden helpen. Mijn innerlijk weten en mijn innerlijke intuÔtie groeide steeds meer en meer. Echter met mijn spiritualiteit deed ik toen weinig. Totdat ik zelf ziek werd. Daarna ging alles snel. Wil je hier meer over weten lees dan mijn boek, wat in 2008 verscheen. Het heet: DE VRUCHTEN VAN MIJN PEN.

Mijn mooiste ervaring was de geboorte van mijn dochter en de jaren samen met  mijn stiefdochter (al vind ik het woord stiefdochter een totaal verkeerd woord voor een kind dat je eens in je hart opnam. Dat is en wordt dan simpelweg ook jouw dochter en blijft dat ook! ) . Mijn dochter Joyce is ook een heel bijzonder kind. Net zoals ik een nieuwetijdskind  ben is zij dit ook Toen mijn beide dochters de leeftijd hadden, dat ze zelf de lagere school verlieten, kon ik me de kans om mijn vrije tijd te wijden aan studie niet laten ontnemen. In 1990 begon ik op weer met studeren. De mavo, de havo, de vwo, de MBO- SD (sociale dienstverlening, maatschappelijk werkster) doorliep ik met gemak. De laatste maakte ik echter niet af, want ik ergerde mij mateloos aan de manier waarop ik mensen moest gaan helpen, als ik afgestudeerd was. De regels van de overheid lagen mij niet.  Ik wilde daadwerkelijke hulp bieden en mensen begeleiden zoals ik dat kende. Oplossen kan ik niets, dat moeten de mensen zelf doen, maar enige begeleiding geven dat was mijn doel. Dus zocht ik naar andere wegen en bemerkte steeds meer, dat ik van binnenuit meer wist (een hoger bewustzijn had) en meer voelde dan anderen . Het verbaasde mij zelf dat ik zo'n hoge punten haalde en ik kreeg maar geen genoeg van het studeren op zich. De richting echter die ik gekozen had, bleek niet de juiste te zijn. Steeds weer werden mijn plannen omver gegooid door gebeurtenissen in de persoonlijke relatiesfeer en mijn eigen ernstige ziekten. Het kwam zelfs door een rugaandoening  zover dat ik in de rolstoel belandde.Voor sommige dingen kies je bewust en voor sommige zeker niet! Vaak vraag je je tijdens die levensweg af, waarom bepaalde dingen gebeuren, zoals ze gebeuren. Zo ook ik.

Ik heb mijn voldoening geheel gevonden in mijn werk. Ik doe niets liever dan mensen leren dat je met het zelfgenezende vermogen van het lichaam meer kunt dan je denkt. Ik geef behandelingen en veel verschillende massages. Dat is mijn werk en mij passie. Zie hiervoor onder het knopje agenda. Ik heb grote festijnen georganiseerd zoals de Tantra Festijnen 2005-2006 en 2008. De laatste werd uitgezonden op L1 in het programma SPIRITUELE ZAKEN.

Ik geef nu ook cursussen Reiki- Tantra en Chakratherapie, maar ook  healing dance,  meditatie en Me The Goddess. Neem maar eens een kijkje op mijn  nieuwe website

 

Curriculum Vitae:

Cursussen: handlezen, numerologie, astrologie bij De Zonnevlecht te Hoensbroek

Opleiding Reiki bij Reiki Centrum Sittard http://members.home.nl/reikicentrum

Opleiding Tantra: jaartraining bij Bjorn Leimbach en Leila Bust http://www.tantra.de

Opleiding Chakra Therapie: Stichting Onkruid http://www.onkruid.nl

Opleiding Reiki Master bij Atlas Reiki www.atlasreiki.nl

Aangesloten bij Reiki Vereniging Benelux http://www.reikivereniging-benelux.com

 

PRAKTIJKERVARING:

Alhoewel ik al bijna 20 jaar bezig ben met Reiki en alternatief healen ben ik in februari 2005  officieel mijn praktijk begonnen in Brunssum (Zuid Limburg). Het ging vrij snel dat mijn naamsbekendheid ver over de grenzen van Nederland ging. Mijn praktijk groeide en groeide steeds meer en ik ging op zoek naar een groter pand. Ook kwam de behoefte om meer te doen met groepswerk en coaching.

In 2006 ben ik begonnen met workshops geven op het jaarlijkse Tantra Festival van mijn collega Jan den Boer www.tantratraining.nl. Zie http://home.planet.nl/~boe04708/tantrafest.htm in centrum Djoj te Rotterdam http://www.djoj.nl

In 2008 kwam mijn boek uit: DE VRUCHTEN VAN MIJN PEN, kwam uit begin 2008 (te verkrijgen bij www.boekscout.nl of in Centrum Dharma.

Mijn  spirituele festijnen in Abdij Rolduc te Kerkrade in Limburg zijn een unicum in Limburg en bevatten inmiddels 3 festijnen: 2005 Ė 2006 Ė 2008 waarvan 2008 de media haalde door radio en televisie-uitzendingen http://www.mediaprofile.nl

Aflevering 9 - "Tantra festijn in Rolduc" http://www.mediaprofile.nl/cms.php?id=134

Asherah van de Berg, medium en organisator, heeft een gedeelte van conferentie- oord en spiritueel centrum Rolduc (Kerkrade) afgehuurd voor een dag in het teken van Tantra. Met een team van deskundigen begeleidt zij deelnemers uit het hele land. Het Tantra festijn wil vooral vanuit Ďliefde recht uit het hartí de deelnemers een plek bieden waar zij zichzelf in relatie tot de ander kunnen zoeken en zijn. Tijdens het ĎTantra festijní worden workshops gegeven waarin de zoektocht naar jezelf centraal staat. Ook de verbintenis met anderen en de liefde zijn centrale themaís tijdens de Tantra-dag. Ashera laat tijdens het festijn in Rolduc de kracht van de helende dans zien. Een van de hoogtepunten tijdens de dag is de healingsessie met didgeridoo en de afsluiting van de dag, de zogenaamde Ďgroepsknuffelí. Voor wie nieuwsgierig is naar Tantra en wil weten wat het ĎTantra festijní zoal inhoudt, is deze 9e aflevering van Spirituele Zaken een absolute must. 

 

Wat is jouw levensweg, wat is je lotsbestemming, je Karma, je toekomst? Op een bepaald punt wist ik het ook even niet meer. Dat overkomt iedereen! Ik had echter totaal niet in de gaten, dat het leven zelf je steeds weer voor keuzes stelt en het je steeds weer een gelegenheid geeft om je leven ten positieve voor jezelf te keren. Je moet alleen seinen en de tekens leren zien, die je worden gegeven. Daarvoor is moed nodig. Totdat ik keer op keer ernstig ziek werd. Vooral deze ziekten hebben mij bewust leren denken, voelen en keuzes laten maken. Ik vind iedere ziekte een bewustwordingsproces en een helingsproces. Er gebeurt iets in jouw lichaam en het geeft je aan, dat het aandacht vraagt van jou. Je bereikt een NULPUNT, waar je niet meer verder kunt. Dan moet je wel kiezen. Of voor regulair of voor alternatief. Dit ďnulpuntĒ bracht mij in contact met mijn onderbewustzijn, mij eigen "IK'', mijn ZIJN. Ik ging me meer voor de alternatieve sector interesseren en liet me ook steeds meer door hen behandelen, gebruikte steeds meer homeopathische middelen enz. Ik krabbelde weer langzaam op en vocht hard voor mijn gezondheid. Ik volgde de cursussen en trainingen van numerologie, handlijnkunde, astrologie en later dus Reiki - Tantra en Chakratherapie En dit heeft mijn leven vanaf dat moment geheel veranderd. Ineens besef je dan dat je veel van die zaken al kent, van kleins af aan. Alleen de woorden stonden nu voor me, op papier. Ik herkende en erkende mijn eigen fundering. Nadat ik geheel stopte met de medicijnen en mij liet opnemen in een kliniek om hiervan af te kicken, gebruikte ik mijn eigen technieken en alles was ik had geleerd en kende. Drie maanden later liep ik weer. Artsen en specialisten staan nog steeds verbaasd over mijn eigen genezing. Zij kunnen het niet verklaren. Ik wel. Deze levenservaring en deze technieken leer ik nu aan de mensen die bij mij komen. Feit is: je hoeft niet ziek te zijn. Je hoeft niet in die medische mallemolen terecht te komen. Veel kan je zelf!!!

 MIJN MISSIE

Door mijn ervaringen en belevenissen door de jaren heen, hebben deze gaven de kans gekregen zich steeds meer en meer te ontwikkelen. Totdat ik in aanraking kwam met Reiki in Reiki-Centrum Sittard. Daarna ging het vrij snel. Mijn gezondheid verbeterde zienderogen en ik raakte dolenthousiast over Reiki. Al vrij snel liet ik mij inwijden in Reiki1 (2000) en drie maanden daarna volgde Reiki2. Het zelf thuis behandelen was uiteraard de volgende stap. Ik had het gevoel alsof eindelijk mijn krachten loskwamen, krachten die ik altijd al had gehad, maar die nog nooit op deze manier gebruikt waren. Ik liet mij totaal leiden door mijn innerlijke gids. De mastergraad was daarna ook vrij snel een vaststaande keuze. Op weg naar die Mastergraad moet je nog meer dan voor Reiki 2 je ballast af kunnen werpen, achter je laten, verwerken enz. Zo werd ik ook paranormaal therapeute. De gaven vanuit mijzelf en de daarnaast de Reiki, maar vooral de Tantra en de Chakra Therapie lieten mij mijn wereld zien. Een wereld waarin ik dolgelukkig ben. Mijn werk is mijn leven en mijn passie. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam gaat veel verder dan menigeen denkt.

Reiki, Tantra en ook Chakra Therapie  heeft mij diep en intens geraakt en ik kwam in mijn leven heel wat confrontaties en trauma's tegen in mijzelf, maar ik kwam ook dichter bij mijn kern en door de inwijdingen en de behandelingen ging mijn energie steeds meer stromen. Het heeft mij ondersteund in mijn proces van bewustwording en spirituele groei en in genezing. Het beseffen en erkennen van de blokkades in mijn lichaam en werken ermee brachten mij steeds meer bij mijzelf

Door alle drie ben ik geworden wie ik nu ben, geheel in balans met mijzelf. Reiki - Tantra en Chakra Therapie is mijn weg, mijn pad in het lichtwerk wat ik doe. Ik wil de mensen leren dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam groter is dan men denkt. Mijn doelgroep is vrouwen, omdat ik ervaringsdeskundige ben op dat gebied. En daarnaast vrouwen en mannen bijeen brengen in spiritualiteit  Ik doorbreek daarom de meeste taboes bewust en geef de boodschap, die meerdere profeten en met name Boeddha ( Siddhartha Gautama) eens had door. Niet afzien, maar genieten. Niet vasthouden, maar loslaten. Niet geven zonder te nemen. Negatief naar positief omdraaien. Een zijn met jezelf, houden van jezelf en dan pas van anderen. Hoe kan je houden van anderen als je niet van jezelf houdt?

Alles is dualistisch en heeft twee kanten. Zwart kan ook wit zijn. Boven kan ook beneden zijn. Negatief kan ook positief zijn. Positief denken is een kunst die vrij gemakkelijk te leren is.

 

 

Mijn dag begint met Reiki Meditatie en Chakra Therapie, overdag werk ik met affirmaties en meditatie mijn dag eindigt ook met beiden. Ik breng een gevoel van liefde en kalmte-blijdschap zelfs- mee in de sessies. CliŽnten merken hoe inspirerend mijn helderheid, mededogen en voortdurende optimisme en liefdevolle uitstraling voor hen zijn.

Mijn reis naar Egypte in 2005 bracht mij nog meer zelfkennis en een stevigere basis voor mijn werk. In Egypte vond ik een groot deel van mijzelf terug en zodoende werd mijn Liefde voor dat schitterende land groter en groter en bied ik dit ook aan als spirituele reis in 2006. Egypte en meerdere Aziatische landen zijn de oorsprong van onze beschaving en het onderzoeken waard. Als je dan ook nog een stukje van je eigen puzzel op kunt lossen, dan is dit alleen maar mooi en mag je hiervoor heel dankbaar zijn.

 

     

Daarnaast geef ik ook behandelingen zoals genezende holistische ontspanningsmassages, aromamassages, intuitieve ontspanningsmassages, helende massages.. Ik werk ik met chakrahealing, chakrabalancering en chakra-analyses. Als ik mij tijdens de sessies verbind met de mensen dan voel ik wat zij voelen en maak mee wat zij meemaken. Zo werk ik. Zo kan ik het beste inzicht krijgen in jouw/jullie ZIJN. Dan ben ik daarnaast ook nog medium en paranormaal begaafd. Soms krijg ik hulp van de engelen en overledenen. Verwacht echter geen wonderen. Ze bestaan vast en zeker, maar ze komen niet altijd. Een medium is geen heilige. En ik vervang ook bewust nooit de rol van een arts. Een diagnose stel ik niet. Wat gebeurt, dat gebeurt en waar het nog niet de tijd voor is, gebeurt niet. Numerologie, astrologie, handlijnkunde, pendelen, mandala- tekenen en foto- lezen heb ik in cursussen gedaan en hoort daarom ook deels bij mijn leven zoals dat nu is. Vaak adviseer ik volgens de Bach Bloesem Remedies of werk ik aromatherapie. Ik word altijd begeleid door mijn innerlijke gids, die mij (en ook anderen) liefdevol mijn weg laat zien.

ALTERNATIEVE GENEESWIJZEN WORDEN DE BELANGRIJKSTE STROMING

http://www.uitdaging.net/gezond/alternatieve_geneesw.html

Het is zo langzaam maar zeker veilig om te zeggen dat alternatieve geneeswijzen niet langer ongebruikelijk zijn. Een bezoek aan de apotheek verteld het verhaal. Je treft er schappen aan die uitpuilen van de verschillende merken en type vitamines en kruiden.

Deze trend weerspiegelt het feit dat de Amerikanen meer dan $ 30 miljard van hun eigen geld uitgeven aan alternatieve therapieŽn elk jaar zo blijkt uit een studie die al weer dateert uit 1997. (study published in the Journal of the American Medical Association.)

Bovendien werden er 628 miljoen bezoeken afgelegd bij alternatieve gezondheid behandelaars, 243 miljoen meer als bij de huisarts. (waar voor elk consult ook een bijdrage geld van $10 dollar) Bijna de helft van al deze bezoeken waren bij de chiropractor en voor massage therapie.

De lijst van alternatieve therapieŽn verandert frequent omdat meer en meer behandelwijzen veilig en effectief blijken te zijn. Alternatieve geneeswijzen zijn hoofdzakelijk in vijf categorieŽn te verdelen. Traditionele systemen (Chinese, Ayurvedic); Geest en lichaam interventie; Handoplegging; Biologische therapieŽn (vitamine, kruiden); en tenslotte energie therapieŽn.

Wat is de stuwende kracht naar alternatief genezen?
Consumenten, vooral diegene tussen 30 en 55 jaar, zijn de kracht achter de groei van alternatieve geneeswijzen. Volgens de 1997 getuigenis van Eisenberg voor de U.S. Senaat, ťťn op de twee mensen gebruiken niet conventionele therapieŽn. De voorkeur gaat uit naar de niet Ė inbreuk Ė makende aard van alternatieve therapieŽn, verder hebben alternatieve therapieŽn de belofte in zich het verouderingsproces te vertragen. Een andere motivatie zijn de toegenomen kosten van traditionele geneeswijzen zonder een toegenomen service of kwaliteit zo stelt Dr. Dr. Roger Jahnke, een acupunctuur arts en Chinese geneeswijzen en auteur van het boek: ĎThe Healer Withiní.

Een derde drijfveer is dat traditionele dokters meer en meer de alternatieve therapieŽn zijn gaan accepteren. Steeds meer verschijnen er artikelen over alternatieve geneeswijzen in traditionele vakbladen. We krijgen regelmatig dokters die van onze diensten gebruik maken, chiropracter en acupunctuur of ze sturen hun patiŽnten. Cardiologen nemen zelf ook antioxidanten en extra vitaminen en psychiaters beginnen zich te realiseren dat St Johnís Wort kruiden ook werken.

Veilige en effectieve alternatieve therapieŽn kiezen.
Edelberg zegt hierover; ďDe houding ten opzichte van alternatieve geneeswijzen varieert nog steeds zeer veel per regio maar chiropractors en acupunctuur zijn nu wel goed ingeburgerd. Gewoonlijk is het dat hoe meer studies het effect van een therapie onderschrijven des te groter de acceptatie. (Dit betekent wel dat voor de studies de positieve effecten al duizenden jaren het zelfde waren!) Voorbeeld: Een aantal gecontroleerde studies bewijzen het effect van acupunctuur bij behandeling van osteoarthritis en migraine. Andere studies tonen positieve resultaten bij pijn bestrijding, drugs en medicijn verslavingen twee gebieden waar de traditionele geneeskunde gelimiteerd is.

Maar zoals met al het andere, ook met alternatieve remedies is het goed om daar voorzichtig mee om te gaan. Studies tonen dat bepaalde vormen niet schadelijk, maar ook niet bij iedereen werkzaam zijn. De laatste studie bijvoorbeeld bij het gebruik van garlic om de bloeddruk te verlagen toont dat het slechts enkele maanden werkzaam is.

Dekking door de verzekering.

Alhoewel in de armen gesloten door de massa zijn alternatieve therapieŽn nog steeds niet omarmt door verzekeringsmaatschappijen. In zijn testimony voor de U.S. Senaat omschreef Dr. Eisenberg dat een patiŽnt die een behandeling omschreef als een therapie dat uit eigen zak moest betalen. Deze uitspraak verteld hoeveel gebruikers van alternatieve geneeswijzen terugbetaald krijgen van de verzekering. De laatste jaren zijn de terugbetalingen eerder versobert dan verbeterd. Momenteel zijn er wat men noemt Ďkorting netwerkení om te voorzien in - en geen terugbetaal service - maar korting service. Dr. Vasant Lad, directeur van het Ayurveda Institute in Albuquerque, NM; ďAlhoewel Ayurveda zeer populair is krijgt u van de verzekering niets terugbetaald. John Weeks uitgever van The Integrator for the Business of Alternative Medicine hierover; ďDe meeste betalingen zijn contact voor rekening van de gebruiker zonder enige tegemoetkoming. Hij ziet een trend ontstaan de laatste drie jaren dat de consument een gereduceerd tarief wordt geboden tegenover de zekerheid dat de aanbieder de goedkeuring heeft verkregen aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij te voldoen. (meestal chiropracters, acupunctuur, massage). De behandelingen en massages in Reiki, Tantra en Chakratherapie worden bij Asherah niet vergoed! Wel kan zij een nota uitschrijven voor de belastingdienst aangaande opleidingen en cursussen. Geef gerust aan of u een nota wilt.

De macht aan de patiŽnt.
Het echte nieuws is dat de groei van alternatieve geneeswijzen zich verplaatst van de verantwoording van de dokter naar de patiŽnt zegt Jahnke. De sleutel is de revelatie in de trant van; ďU bedoelt dat ik er zelf iets aan kan doen?Ē en ďIk kan er dus thuis iets aan doen zonder bijkomende kosten.Ē De echte doorbraak die plaatsvindt momenteel in de gezondheidszorg is dat we realiseren dat de Ďklantí, Ďconsumentí, ĎpatiŽntí zelf ook iets kan doen!

Asherah merkt dan op:

Ieder van ons bezit het vermogen o te genezen. Wij zijn in staat  onszelf, onze relaties en onze omgeving te genezen en wij kunnen anderen leren hoe zij hun genezende gaven kunnen gebruiken, zodat wij allemaal samen kunnen werken om een wereld van heelheid en harmonie te creeren. De sleutel hiertoe is inzicht in de fundamentele substantie van het leven zelf: energie! Een gezond mens is emotioneel, lichamelijk en spiritueel in evenwicht en hij volgt zijn/haar eigen weg, verwerkelijkt zijn/haar eigen mogelijkheden en legt op alle terreinen van zijn/haar leven welzijn e vitaliteit aan de dag.

 
In  feite:
 

 Als je elke dag een beetje goed voor jezelf zorgt,  dan hoef je nooit een  patiŽnt te worden

Asherah van den Berg

 

Diegene die mijn gehele Liefde Respect en toewijding krijgen wil ik uiteraard niet vergeten:

Mijn moeder Johanna van den Berg -van den Aarssen

            

 Mijn dochter Joyce

             

Joyce en Vivienne

        

 

 

Kimmy - Aura  -Kaya

                                                                   

                  Kimmy  (geboren 8 mei 1996)                     Aura (geboren 11-02-205)                                                         Kaya (wijs kind) hier 3 weken
                    Rest in
Peace 13-12-2008                           Onze spirituele lieveling                                                              (geboren kerst 25-12-2012)

Kaya (links)  met haar broertje Kazan (rechts) 6 weken

 

http://kimmydied.come2me.nl/906149/Euthanasie-en-Crematie

 

Misschien mag ik U eens in mijn Centrum begroeten?

In Licht, Liefde, Kracht en Reiki

 

Asherah,

de vrouwelijke godin die door Joden werd aanbeden voordat Jahweh

(de God van het oude testament) zijn intrede deed.

 

Namaste van Asherah

Europalaan 747 6441 VW Brunssum

Zie de ook mijn nieuwe website www.dharmaeventsnederland.com

Email : info@centrumdharma.com  (vervalt per 01-01-2013)

 Emailadres per 01-01-2013  dharmacentrum@gmail.com

 

 

 

   

 

 


 

Home

Alle knoppen samen

Mijn aanbod

Hooggevoeligheid

Tarieven

Contact

Wie is Asherah

Let op: voorlopig worden er geen cursussen gegeven

 

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus

Contact met de Aarde

Alles over inschrijven

Gastenboekje