WELKOM BIJ CENTRUM DHARMA

Centrum voor Spirituele Vorming, Massage en Energetisch Lichaamswerk

 

 

CONTACTGEGEVENS EN OPENINGSTIJDEN: 

 

 

 

Marktstraat 12 - 6446 AC Brunssum

Zie de ook mijn nieuwe website www.lesoleill.nl

 Email-adres per 01-01-2013  dharmacentrum@gmail.com  

 Telefoon:  0620558935
Voor de route kijk op
www.routenet.nl  

 

 TARIEVEN  EN OPENINGSTIJDEN ( voor alle nieuwe tarieven klik hier)

Ik ben geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur zijn.  Een afspraak kan alleen telefonisch worden gemaakt op werkdagen tussen 10 en 12 uur. Ik geef de behandelingen/massages altijd tussen 13.00 en 17.00 uur. In het weekend en op maandag  ben ik gesloten behalve als ik een workshop of lezing geef. Bij uitzondering zal ik dan soms een afspraak andere tijden/ dagen.

Mensen die met een geheim nummer bellen, die verzoek ik met nadruk om met nummerherkenning te bellen, want als je belt met een geheim nummer  dan neem ik de telefoon niet op.  Ik maak alleen afspraken met een terugbelnummer in verband met het eventueel niet doorgaan van de afspraak. Dit kan uiteraard wederzijds gebeuren.  Als we een afspraak maken dan krijg je een afspraakbevestiging (wel of niet per mail) en eventueel een voorbereidende oefening op de sessie van jouw/ jullie keuze.

Mijn telefoonnummer is 0620558935 (afspraken alleen telefonisch)
Ben ik niet bereikbaar spreek dan je naam, boodschap en telefoonnummer in.
Ik bel dan
z.s.m.
terug, vast en zeker binnen 24 uur.

 Voor de alle behandelingen en/of  massages is zoals velen weten soms bij mij een wachttijd! Wegens het vaker voorkomen van mensen die niet kunnen komen, en op het laatste moment moeten afzeggen, zijn helaas de voorwaarden en regels aan een afspraak aangepast.  Als je belt voor een afspraak, houd ik een kort gesprek met jou/jullie. Ik stel dan een aantal vragen zoals naam, woonplaats en telefoonnummer en eventuele klachten. Iedereen ziet mijn informatie op mijn website en uiteraard is het normaal voor mij te weten met wie ik een afspraak heb. Van jou/jullie wordt soms ter bevestiging van de afspraak een aanbetaling gevraagd. Deze aanbetaling geldt voor alle nieuwe behandelingen en nieuwe afspraken, uiteraard niet voor vaste klanten. Veel mensen lezen blijkbaar de algemene leveringsvoorwaarden op de site of in mijn centrum niet. Ik vraag daarom met alle respect aan nieuwe klanten voor de duurdere sessies vooraf een aanbetaling.

Dit kun je  doen door het juiste aangegeven bedrag over te maken op het rekeningnummer wat ik je bij de afspraak doorgeef .

Komt u, dan wordt het aanbetaalde bedrag uiteraard direct in mindering gebracht uiteraard, moet u de afspraak verschuiven, dan wordt dit bedrag gereserveerd voor de volgende afspraak. Komt u helemaal niet, dan is mijn tijd niet weggegooid en zijn de kosten toch enigszins gedekt. Voor alle behandelingen en/of massages wordt het centrum en mijn sessiekamer specifiek klaargemaakt en voorbereid voor UW comfort. In geval van te laat afzeggen wordt de behandeling deels of geheel in rekening gebracht en u een factuur toegezonden per post. Voor mij is kwaliteit en kwantiteit, respect en waardering wederzijds een voorwaarde. Van beide kanten kan logischerwijze een afspraak wegens dringende omstandigheden soms komen te vervallen, daar heb ik alle begrip voor, en u hopelijk ook, maar wederzijds moet dit ook het geval zijn. Liefde, vriendschap, respect en fatsoen en genieten moet niet eenzijdig zijn. Dit verwacht ik van U ook!

Namaste en een heel fijne dag gewenst....en ik hoop jou binnenkort ook de fascinerende wereld van Reiki, Tantra of Chakra Therapie te mogen laten ervaren door een van mijn bijzondere sessies

 

MAILEN: Voor vragen of opmerkingen kan je ook mailen. Telefonisch ben ik soms moeilijk bereikbaar. Ik kan soms bezig zijn met een cursus geven, sessie, massage  of behandeling. Ik kijk twee keer per week de mail na, vanwege de drukte, dus het kan zijn dat het even duurt eer u antwoord krijgt op uw mail. Ik krijg vele mails en vaak gaat ook de coaching van de ene sessie naar de andere sessie via de mail. Ik vertrouw op uw begrip hiervoor! U kunt ook altijd mijn gastenboek bezoeken om uw ervaring die u bij mij (of ergens anders) heeft opgedaan delen met andere mensen. Ook kunt u zich in laten schrijven voor de nieuwsbrief, dan houd ik u regelmatig op de hoogte van alle activiteiten die plaatsvinden op het gebied van Totale Healing,  Energetisch lichaamswerk, Reiki, Tantra, Chakratherapie en Spiritualiteit. Gewoon een mailtje sturen is voldoende.

 

Website :  www.lesoleill.nl
Emailadres  dharmacentrum@gmail.com
KvK Handelskamer Maastricht 3431064

Btw-nummer
: NL081012524B03

 

 

In Licht en Liefde  en met een Hartegroet

 Asherah  van den Berg

 


 


   

 

 


 

        

 

Home

Alle knoppen samen

Mijn aanbod

Hooggevoeligheid HSP

Tarieven

Contact

Wie is Asherah

Let op: voorlopig worden er geen cursussen gegeven

 

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus

Contact met de Aarde

Alles over inschrijven

Gastenboekje 

Foto Galerij 1

Foto Galerij 2

Foto Galerij 3

Foto Galerij 4

Foto Galerij 5