WELKOM BIJ CENTRUM DHARMA

Centrum voor Spirituele Vorming, Massage en Energetisch Lichaamswerk

HET CENTRUM

ADRES GEGEVENS

Marktstraat 12
6446 AC Brunssum
0620558935

 

Voor een routebeschrijving zie www.routenet.nl


Centrum Dharma heette in 2005 Centrum Le Soleill, daarna  is Centrum Dharma van 2006 tot en met 2011  gevestigd geweest in Heemskerk. Vanaf 2011 ben ik gelukkig weer terug in  mijn geliefde Limburg. Men zegt wel eens : men kan het meisje weghalen uit Limburg, maar nooit Limburg uit het meisje. In mijn geval was dit zeker zo.

In 2005  groeide dit centrum toen al snel uit en werd die plek veel te klein. Ik wilde uitvliegen en had plannen om naar de buurt van Amsterdam te gaan. Mijn energie en mijn gidsen hebben mij die weg getoond. Maar die plannen werden vanzelf realiteit, want in 2005  leerde ik mijn huidige man en kosmische Liefde  Maarten Gerspach kennen, die mij meenam naar het Hoge Noorden, naar de zee en een andere provincie, andere mensen en een andere cultuur.

Nu ben ik weer in Limburg terug. en ik ben gelukkiger dan ooit! Eens voorspelde een groot man Jan Bartelsman uit Leiden,mij een bijzondere toekomst en die is er al. Die weg ben ik ingeslagen en wie weet gaat u die weg wel met mij mee.

Ik werk al bijna 20 jaar met mijn gaven, Reiki, Tantra, energetisch lichaamswerk en spiritualiteit. Officieel werk ik sinds februari 2005 in mijn eigen praktijk. Ik werkte vanuit Brunssum eerst vanuit mijn(gehandicapten) woning met Reiki Tantra en Chakra Therapie. Mijn eigen ziekten en ervaringen hebben mij op dit pad geleid en zullen mij verder leiden. Ik geef les op een aantal plaatsen in Nederland en men kan ook voor themaworkhops voor bedrijven en instellingen een mailtje sturen naar dharmacentrum@gmail.com    of kijk ook eens verder bij allerlei knoppen samen, Daar vind je het geheel van mijn werk in een overzicht terug.

 

 IK BEN ONDER MEER LID VAN:

              

              

 

WAT WILLEN WE EIGENLIJK GENEZEN?

Tja, die flesjes... Ik moest er wel aan wennen. Sinds Jomanda hou ik eigenlijk niet zo van variaties op ingestraald water, helemaal niet als er extra hulp van aartsengelen bij wordt gepretendeerd. Maar ja, het werkt niet zelden top. Ook ik gebruik de engelen en mijn gidsen. Wat willen we eigenlijk allemaal genezen? Nog een betere vraag:

WAAROM ZIJN WE EIGENLIJK ZIEK?

 

Omdat we moeite hebben om te accepteren dat we zijn zoals we zijn en om ons zelf lief te hebben zoals we zijn? Omdat we vanaf onze geboorte ons al aanpassen aan omgeving en cultuur? Wat remt ons, stopt ons om nieuwe kanalen te openen? Kunnen we weer terug naar de eerste onschuld? Naar onze natuurlijke gezondheid??? Nieuwsgierig?? Maak en afspraak en ik vertel je er graag meer over!dharmacentrum@gmail.com

 i

Ook al ben ik al 20 jaar deels passief en deels actief  bezig met spiritueel genezen, ik ben sinds 1998 meer en meer gaan doen met Reiki Tantra en Chakra Therapie.  Eerst in heel kleine kring en later groter en groter. Men komt nu vanuit meerdere plaatsen in  Europa vaak voor een healing/sessie of een van mijn Festijnen en dit maakt mij dankbaar en gelukkig.. Ik vond de Godin in mijzelf terug. Ik kwam steeds meer en meer in mijn Zijnsenergie en mijn Kracht. Leven vanuit Liefde en in het Hier en Nu bevalt mij uitermate goed.  Ik leef Boeddhistisch en eer alles wat leeft op aarde. Ik ben een met de elementen in mij en om mij heen en dit is goed. Zoals alles goed is en alles goed komt.

 

In 2008 is mijn boek : DE VRUCHTEN VAN MIJN PEN uitgekomen en ook dit vervulde mij met Liefde en Dankbaarheid. Dit boek kan je bestellen via de mail of via www.boekscout.nl .of via alle erkende goed boekhandels bij jou in de buurt,

Mijn ervaringen en de mogelijkheden die ik heb gebruikt voor mijn eigen genezing waren de leidraad om van mijn gaven, ervaringen en kennis mijn beroep te maken. Medisch gezien valt niet te verklaren waarom en hoe ik ben genezen. Maar het feit is en blijft. Ik loop weer, ik leef weer en ik geniet weer. Hierover vertel ik u graag meer als u een afspraak maakt. In Heemskerk wilde ik mij meer gaan richten op het werken met Chakra Therapie en buikdansen, maar allerlei omstandigheden lieten mijn man en ik de keuze maken naar Limburg terug te keren. Daar waar mijn roots zijn, daar waar je in vrijheid en Liefde kunt leven en wonen. Ook als Medium en paranormaal therapeute wil ik verder gaan op mijn pad. Het werken met groepen zoals ik in 2005 - 2006 en 2008 in  Abdij Rolduc te Kerkrade heb gedaan is voor mij een heerlijke uitdaging geweest, die ik keer op keer weer met vreugde aanga. Dat dit op de televisie is uitgezonden en dat de radio er aandacht aan gaf was alleen en nog mooiere ervaring en erkenning van mijn werk. Het werken met andere disciplines tijdens de Tantra Festijnen in Abdij Rolduc zoals klankschalen en didgeridoo, innerlijk kind en biodanza laat ik aan professionelen over, er volgt dan een mooie en liefdevolle samenwerking tussen collega's.

Verslag Rolduc 2005    Verslag Rolduc 2006   Verslag Rolduc 2008  Reiki II verslag 2010

 Daarnaast ligt mijn passie buikdansen in de toekomst open om er mee te gaan werken.

Meer informatie over wat ik allemaal doe vindt  u  bij alle knoppen bijeen

MIJN NIEUWE PLANNEN

Tevens heb ik nieuwe en erg leuke  plannen voor 2016 en de jaren daarna

en die kunt u vinden op de agenda

H

Misschien tot gauw ziens?

 

Asherah van den Berg 0620558935

 

 

   

 

 

Home

Alle knoppen samen

Mijn aanbod

Hooggevoeligheid HSP

Tarieven

Contact

Wie is Asherah

Let op: voorlopig worden er geen cursussen gegeven

 

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus

Contact met de Aarde

Alles over inschrijven

Gastenboekje 

Foto Galerij 1

Foto Galerij 2

Foto Galerij 3

Foto Galerij 4

Foto Galerij 5