Asherah's  Centrum "Le Soleil                                lCENTRUM DHARMA

HUISZUIVERING
(voor huiszuiveringen geldt bij mij een wachttijd van een maand,

dus als bij u er dringende hulp nodig is, verwijs ik graag naar google)

 

 

 

  

Op verzoek komt Asherah ook bij u thuis om een helende huiszuivering te doen indien dit nodig blijkt. Vaak heft dit ook vele negatieve invloeden op die soms onverklaarbaar zijn.

 KOSTEN EN BIJZONDERHEDEN

         100.- Euro voor een standaard huis: bij een groter thuis (ruimte) prijs in overleg.

         0.50 eurocent per kilometer buiten de gemeente.

         Geen reiskosten: binnen de gemeente

         50% vooruit betaling Het restant bedrag: contant bij uw huis.

         0.50 eurocent per kilometer , heen en terug buiten de gemeente

         Alle benodigdheden neem ik mee

         Huisdieren mogen dan niet aanwezig zijn

         Kinderen ook niet, alleen wel noodzakelijk zal zij diegenen zijn die de spirits zien

         Zelf verzorgen:

         Een drie-armige kandelaar

         Drie witte kaarsen

         Een glazen kom

         Waxinelichtjes

         Een paar rode touwtjes, net zoveel als dat je deuren in huis hebt

 

Negatieve) energieŽn: behandeling = huiszuivering, het verwijderen van negatieve energieŽn.

Negatieve energieŽn zijn de achtergebleven energieŽn (entiteiten) van het negatief gedrag van sommige mensen. Zo kunnen ernstige gebeurtenissen een woning, gebouw of buiten energetisch belasten. Om u er een voorstelling van te geven, kunt u denken aan een ziekenhuis, waar veel emoties in omgaan. Emoties kunnen in het ziekenhuis blijven hangen. Dit kan je waarnemen in de sfeer of voelen dat de muren het uitademen. Andere voorbeelden over het ontstaan van  negatieve energieŽn: zijn zeer negatieve gedachten, zware depressies, geweld, oorlog, moord, mishandeling, enz. enz.

Na de huiszuivering zijn er veel mogelijke reacties. Voorbeelden van effecten zijn het terugkeren van een goede nachtrust, het verbeteren van chronische ziektes, het toenemen van de weerstand van het lichaam, het afnemen van chronische vermoeidheid en angst.

 

Klachten:

Een woning of een gebouw kan je energie geven of energie van je afnemen. Het geeft je energie als je ergens graag wilt zijn en als je uitgerust uit bed stapt. Verder neemt het energie van je af als je vaak moe bent, angstig zonder dat er iets te bijzonders te zien is, geluiden hoort, soms een schim ziet, als je een onverklaarbare koude luchtstromen voelt, als je regelmatig zonder goede reden slecht slaapt, dat je erg vaak ziek of moe bent en niet weet waardoor :als de arts kan geen oorzaak vinden:.

 

Negatieve straling: behandeling = Wichelroedelopen en advies geven, wat u het beste hieraan kunt doen.

Het leven bestaat uit trillingen, energie en straling. zoals bijvoorbeeld geluid of straling. Trillingen zijn onzichtbaar. Aardstralen en wateraders zitten diep onder de grond en deze geven een bepaalde trilling door. Een wichelroedeloper kan deze trilling cq straling onderbewust met de wichelroede opvangen. Dit komt omdat de wichelroedeloper gevoeliger hiervoor zijn dan de meeste mensen.

 

Klachten:

De oorzaak van klachten kunnen ook komen door, aardstraling, magnetische straling of electrostress zijn
Een belangrijke oorzaak van onze slaapproblemen en onze gezondheid zijn elektrische spanningen van ons lichtnet. Mensen worden zich steeds meer bewust van de spanningen veroorzaakt door elektrische en magnetische velden :hoogspannings kabels:. Dat deze een nadelige invloed hebben op uw gezondheid spreekt voor zich.

 

De oorzaak van klachten kan ook een combinatie van zijn van  Negatieve energieŽn en straling zijn.

 

Wat is het?

Wanneer we verhuizen, denken we dat we een nieuwe start nemen. Maar is dat werkelijk zo? Want het huis waar we intrekken, heeft een geschiedenis. Misschien is het een oud herenhuis met een prachtige faÁade waarachter een rijk echtpaar 100 jaar geleden een mislukt huwelijk probeerde te verbergen? Misschien is het een rijtjeshuis in een sociale woonwijk, waarin een grootmoeder na een slepende ziekte is overleden? Of een nieuwbouw, waarin arbeiders dagenlang hebben geruzied over de taakverdeling? Alle gebeurtenissen die een huis als stille getuige heeft geobserveerd, laten hun sporen na. Alle negatieve energie die het huis mettertijd heeft ervaren, wordt opgestapeld en weegt loodzwaar op de bewoners of de mensen die op bezoek komen. Pas wanneer de energie gezuiverd is, kunnen zowel het huis als de bewoners weer ademhalen.

Een huis zuiveren kan op drie manieren.
1. Je kunt het energetisch zuiveren. Specialisten gaan op zoek naar een emotionele lading in het huis, dat ze vervolgens proberen te ontladen. Of ze kijken uit naar entiteiten, zielen van overleden personen die nog in het huis ronddolen. Pas wanneer deze entiteiten de deur naar hierboven achter zich hebben gesloten en alle energetische ballast is opgeruimd, kan een huis rust vinden. Dit is de vorm van zuivering die we tijdens onze sessie zullen testen.
2. De experts kunnen tevens op zoek gaan naar elektrosmog, die wordt veroorzaakt door de straling van gsm's, computers, wekkerradio's, babyfoons, enzovoort.
3. En tijdens een geopatische zuivering controleren ze de ligging van het huis en gaan ze bijvoorbeeld na of er wateraders of breuklijnen onder het huis liggen die een verstoring in het energieveld hebben teweeggebracht.

Waar halen ze het?

Net zoals zovele alternatieve behandelingen is deze healing van huizen zo oud als de straat. Er bestaan nog steeds overgeleverde sjamanistische rituelen om huizen te zuiveren en ook heksen hadden in hun glorietijd meer dan ťťn bezwering om het kwade uit hun huis te weren. Zeezout strooien in alle hoeken van de kamer is bijvoorbeeld een wiccarestant. Uit het oosten is dan weer de kunst van feng shui overgewaaid, die ons leert hoe we ons huis moeten inrichten om de goede energie vrij te laten lopen. De technieken die de healende collega's Karine en Pol gebruiken, hebben echter niets met sjamanisme, feng shui of hekserij te maken, zij vertrekken vanuit hun kennis over energie.
Pol: 'Om te begrijpen wat we doen, moet je eerst en vooral begrijpen wat energie is. Alles is energie. Bekijk het Atomium dat met z'n negen bollen een ijzerkristal voorstelt, waarvan de elektronen rond de atoomkern bewegen. Je kunt dus zeggen dat ijzer leeft. En als ijzer leeft, leeft alles. Je kunt die levensenergie vastleggen, met kirlianfotografie, of aurafotografie. Als je bijvoorbeeld een foto neemt van een volledig verwelkte plant, zal je zien dat het aura van die plant niet veel meer voorstelt, dat er her en der zelfs gaten in zitten. Omgekeerd kun je van een bloeiende plant een blad in tweeŽn breken vlak voor je er een foto van neemt. Je zult zien dat de oorspronkelijke vorm van het blad nog zichtbaar is op de foto. Dat is energie.'

Wat belooft het?

Je huis zuiveren heeft een dubbele invloed: op je huis en op je lichaam. In je woning zul je na de healing merken dat ruimtes groter, klaarder en warmer aanvoelen, dat er een aangename sfeer hangt. In je eigen lichaam zul je merken dat je energiepeil is opgekrikt. Je bent opgewekter, slaapt gemakkelijker en dieper, kunt je gemakkelijker concentreren, je relaties met anderen zullen vlotter verlopen. En dat allemaal dankzij een hernieuwde levensenergie, die nu vrij door je huis stroomt en jou meeneemt in haar positieve stroming.

Voor wie is het?

Vaak voel je zelf intuÔtief aan wanneer er iets niet pluis is in een huis. Planten gaan dood, het is er koud, het lijkt wel of er nog iemand in het huis woont. Dat heeft niet per se iets te maken met entiteiten die door de kamers zweven, misschien is het gewoon de opeenstapeling van voorbije ruzies of ziektes die hun sporen hebben achtergelaten in je huis. Op zo'n moment kun je dus de hulp inroepen van experts die het huis een zuiveringskuur geven.
Pol: 'We hebben eens een healing gedaan bij een mevrouw die niet in haar woonkamer kon blijven zitten. Ze kon er doorlopen, maar meer niet. Tot we het huis zuiverden. Toen we weggingen, zat ze voor het eerst in tien jaar probleemloos en rustig in haar zetel.'
Maar je hoeft natuurlijk niet te wachten tot je voelt dat er iets scheef zit. Als je op het punt staat om te verhuizen, kun je je nieuwe woonst ook laten reinigen nog voor je er intrekt, zodat je met een schone lei en tonnen energie een nieuwe start kunt nemen.

Wie mag het geven?

In principe iedereen. Maar er zijn slechts weinig mensen aan huiszuivering doen en degenen die de huistherapie aanbieden, zijn niet altijd even koosjer. Tijdens mijn zoektocht naar een specialist ter zake botste ik bijvoorbeeld eerst op een dame die me na een kort inleidend gesprek aan de telefoon vroeg om mijn adres door te geven. Verbaasd deed ik wat ze vroeg en nog verbaasder luisterde ik naar haar antwoord: 'Ik voel zo al dat er bij jou niets te zuiveren valt, het heeft dus geen zin dat ik langskom.' Nu wil ik me wel openstellen voor alternatieve therapieŽn, maar vraag alsjeblieft geen wonderen.
Ogen openhouden dus.

Conclusie

Ik vond het allemaal best grappig. Tot ik werkelijk besefte dat boze entiteiten misschien in mijn huis hadden gelogeerd. Maar ik bekijk mijn huis wel met andere ogen. Het lijkt wel alsof alles klaarder is, alsof mijn kamers groter zijn. En warmer. Ik ben een koukleum en de trotse bezitter van een collectie tv-dekentjes, maar sinds de zuivering heb ik deze nauwelijks meer nodig gehad. Zo'n energetische zuivering doet echt wonderen, alleen al voor je energieverbruik! Ik zuiver mijn praktijk iedere week

 

Misschien is het iets voor jou? Neem gerust contact met mij op

Hartegroet en Namaste

 

Asherah van den Berg

 

 

 

top   

 

 

 

 

   

 

Home

Alle knoppen bijeen

Mijn aanbod

Tarieven

Agenda 2012

Contact

Wie is Asherah

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus 2012

Contact met de Aarde

Gastenboekje

Alles over inschrijven

Inschrijven Healing Dance 2012

Inschrijven Meditatie 2012

Inschrijven Dream and Dance