Asherah's  CenCENTRUM DHARMAtrum "Le Soleill

 

 Bronvermelding:  http://www.mijnspirituelenatuur.nl/mol.html

 

 

 

Hoe de Engelen je kunnen helpen

Aartsengel Michael gechanneld door Diandra
vertaling Annelie v Eijk

 

Ik ben Aartsengel Michael en ik breng jullie de zegen van het universum en de liefde van de engelen. Ik wil het hier met jullie hebben over de taak van de engelen, omdat jullie geen weet hebben van de hulp die er is voor jullie.
Jullie doen geen beroep op de engelen zoals dat zou moeten. Jullie laten ons bij wijze van spreken maar wat op en neer vliegen en onze dingen doen i.p.v. ons te benutten in je dagelijkse leven.

Michael, door Nanette Crist-JohnsonWij willen laten weten dat we er zijn voor jullie. Iedere keer stuur ik grote legioenen engelen naar de mensen en ze komen terug en zeggen: “Nou, wat kunnen we doen? De mensheid heeft niet eens in de gaten dat we er zijn.”
Weten jullie wat de macht van de engelen is? Weten jullie eigenlijk wel dat wij kunnen helpen? Misschien moet ik dat uitleggen.

De engelen zijn de essentie van alles wat jullie ook zijn en, luister nu goed, ze zijn lichamelijk maar een beetje vrijer dan jullie.
Engelen zijn nooit verstrikt geraakt in de grote illusie die jullie realiteit noemen. Daarom kan de engel de dingen heel wat helderder zien. En niet alleen dat, maar een engel kan ook in het verleden en de toekomst kijken. Daarom is het mogelijk dat een engel komt en je behoedt voor een fikse tuimeling die je op het punt staat te maken.

HULP VRAGEN VAN DE ENGELEN

Het punt is eigenlijk dat je de engelen geen toestemming geeft om in te grijpen. Dus, tegen de tijd dat de engel beslist dat het goed of verkeerd is, is het te laat.
Wij willen dit tegen jullie zeggen: Geef de engelen toestemming om in te grijpen als je in moeilijkheden verkeert. Wacht niet tot het te laat is en je om hulp schreeuwt.
Elke morgen als je opstaat, kun je tegen de engelen zeggen dat ze je door de dag heen moeten begeleiden, dat ze in moeten grijpen als iets je fysiek zou kunnen kwetsen. Dat is iets waar ze heel goed in zijn want ze vinden de illusie niet belangrijk en jullie wel.

Ik ga je nu wat vertellen wat sommige engelen doen op jullie planeet zodat je ze meer bewust zult worden.

DE ENGEL VAN HET NOORDEN

De Engel van het Noorden leeft altijd mee met de mensheid. Het is alsof hij iedere keer zegt: “Geef ze toch nog een kans. Ze weten niet wat ze doen.” Deze engel bezit enorm veel geduld, liefde en mededogen.

DE ENGEL VAN HET ZUIDEN

De Engel van het Zuiden kun je vergelijken met een harde wind. Ze veegt als het ware het pad mooi schoon. Er wordt niet gelet op eventuele kostbaarheden van de mens die nog tussen het afval inzitten, ze veegt gewoon alles schoon.
Dit gebeurt meestal als je zo vastgeroest zit in oude dingen dat je ontwikkeling erdoor wordt belemmerd. Dan komt de tijd dat ook de engelen die je dagelijks helpen, niets anders kunnen doen dan toekijken hoe je pad schoongeveegd wordt voor je eigen bestwil.
Het is een prachtige engel met een speciale taak. Het wordt met veel liefde uitgevoerd ook al begrijpen jullie niet waarom je ‘kostbaarheden’ met afval worden mee-geveegd. Maar de Engel van het Zuiden weet dat dit moet gebeuren, zodat je een nieuwe start krijgt.

DE ENGEL VAN HET OOSTEN

Dit is de ware Engel van de Liefde. Deze engel versterkt alle vibraties die je in liefde doet. Het is deze engel op wie je een beroep doet als je vraagt om liefde te krijgen, te voelen of als je zelf liefde wilt sturen.
Als je iemand kent die wel wat liefde kan gebruiken, roep dan om de Engel van het Oosten. Die zal dan een van zijn engelen sturen die de liefde overbrengt.
De engelen zijn werktuigen, dienaars van een schitterende energie en de tijd zal weer komen dat jullie hun macht zullen begrijpen en gebruiken en ermee samenvloeien.

DE ENGEL VAN HET WESTEN

De Engel van het Westen zou je kunnen zien als de verkeersleider. Hij zal zeggen: “Eerst goed kijken voordat we actie ondernemen, voordat we schoonvegen en opnieuw kunnen beginnen. Misschien heb jij wel teveel medelijden en zie je de dingen niet zo goed en ja, daar kun je liefde naar toe sturen maar doe het dan wel op deze manier.”
Je kunt ze ook zien als verkenners, die kijken wat er aan de hand is in jullie wereld en terugkomen met de berichten. In overleg wordt dan beslist waar wat nodig is.

Ik heb hier de vier richtingen alleen gebruikt zodat jullie het beter zouden begrijpen.

AARTSENGEL MICHAEL

Ik, Aartsengel Michael sta bekend als de Strijdende Engel. Ik ben degene die je leidt in het gevecht, je eruit haalt en bewaakt tijdens het gevecht. Je zou kunnen zeggen dat wanneer de naties met elkaar in conflict zijn er ook een conflict is in alle andere elementen waar je geen weet van hebt.

Het is dus zo, dat als er ergens een oorlog aanstaande is op jullie planeet, ik heel druk bezig ben met een poging om teniet te doen wat jullie hebben gedaan, dat ik probeer alles te neutraliseren en de energieën weer in balans te brengen. Mijn taak is altijd strijdend, in evenwicht brengend, verdedigend, maar toch ben ik altijd bereikbaar voor iedereen.
Ik zal dan spreken en uitleggen wat er aan de hand is zodat je het zult begrijpen, want ik geloof dat als je zou begrijpen, je ook geen behoefte meer zou hebben aan oorlog en vernietiging. Als je deze behoefte niet meer zou hebben zou je ze ook niet meer meemaken.

JULLIE CREATIES GAAN VERDER DAN HET FYSIEKE

Jullie universum breidt zich uit en alles wat je doet krijgt een plaats in een vele grotere wereld. Het houdt ons soms behoorlijk bezig om deze creaties in balans te houden zodat ze bewaard kunnen blijven voor je verdere evolutie.
Je zou het zo kunnen zien: Alles wat iemand ooit gecreëerd heeft op aarde bestaat ook in geestelijke vorm. Als die persoon ‘sterft’ verdwijnt op den duur ook vaak hetgeen hij op aarde gemaakt heeft, maar de geestelijke vorm blijft bestaan

Daarom wil ik jullie vragen: “Zul je werken met de engelen voor een positieve creatie in jullie wereld? Zul je ons roepen om hetgeen je wilt doen te versterken? Zul je prachtige gebouwen, schitterende luchten, de schoonheid van de natuur, de kern van liefde, schoonheid en harmonie scheppen? Zul je voor de engelen als het ware een speelplaats van je eigen gedachtenpatronen creëren?”
Creëer het met al de schoonheid en liefde die in je is en het zal weerkaatsen op je planeet als de realiteit, de illusie die jullie realiteit noemen. Als je het niet fysiek kunt realiseren, doe het dan d.m.v. gedachtenvormen en stuur het naar de engelen.
 

Er zijn maar weinig mensen die niet van engelen houden, maar het is erger om geen gebruik van hun mogelijkheden te maken in jullie wereld.
Ik geef je de zegening van de engelen, het universum en van jullie Schepper.

 

Ik ben Aartsengel Michael

 

Bron: Diandra

 

 

 

top   

 

 

 

 

   

 

Home

Alle knoppen bijeen

Mijn aanbod

Tarieven

Agenda 2012

Contact

Wie is Asherah

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus 2012

Gastenboekje

Alles over inschrijven

Inschrijven Healing Dance 2012

Inschrijven Meditatie 2012

Inschrijven Dream and Dance