CENTRUM DHARMA

 

 

 

Inschrijfformulier cursus Meditatie 2012

Print deze pagina uit, vul hem in, onderteken hem en neem hem mee naar de les,

of stuur hem op per post of mail retour naar info@centrumdharma.com

 

 

 

 

 

 

Centrum Dharma

Vul dit formulier in, en stuur het retour per mail, of vul het formulier met de hand in en print dit inschrijfformulier uit. Stuur het dan per post op naar Centrum Dharma, Europalaan 747, 6441 VW Brunssum . De entree kosten zijn  80,- € per persoon  voor 10 lessen.   Aanmelding is pas definitief na betaling van de kosten. Je kunt het geld overmaken op Postbanknummer  597786 ten name van Centrum Dharma, onder vermelding van  cursus meditatie 2012. Aanmelding houdt in dat je de hele cursus meedoet en de hele cursus betaalt. Een proefles meedoen is gratis en alleen mogelijk op afspraak en bij de eerste of de 2e les.

Cursus mediteren 2012

De cursus mediteren is een cursus van 10 lessen per blok.. Iedere donderdagavond is er een meditatieavond van 19.00 – 21.00 uur. Ook hier geldt weer: Bij een minimale deelname van 8 personen en maximaal 20 personen, gaan we van start. De kosten zijn € 100,00 voor 10 lessen oftewel  € 10 per les. Zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent. De cursus is bedoeld voor zowel dames als heren Deels is deze cursus opgebouwd uit Vipassana Meditatie en deels uit de geleide meditatietraining die ik leerde tijdens mijn opleiding als Chakratherapeute.

Afhankelijk van de hoogte van uw bruto gezinsinkomen, is korting mogelijk op deze cursus. Heb je bijvoorbeeld een uitkering, dan wordt de cursusbijdrage € 60,00 (10 lessen)

* koffie/thee/frisdranken zijn niet inbegrepen, maar € 0,50 of € 1 per consumptie

 

 

INSCHRIJFFORMULIER

 

 0      Ik meld mij/ons aan voor de cursus meditatie 2012. (10 lessen)

0            Ik kom met … personen

0     Ik betaal  graag per keer/ in een keer het totaal (doorhalen wat n.v.t. is)

0     Ik neem schone sokken, loszittende kleding en een deken of matrasje mee en een schone handdoek mee en eventueel  een flesje water/drinken. Daarnaast schrijfmateriaal (schrift of schrijfblokje)

0         Ik sluit eventueel een annuleringsverzekering voor dit evenement af en weet dat er geen teruggaaf van gelden plaats vindt. Houd er aub rekening mee dat er wel eens onverwachte dingen kunnen gebeuren in je privι omstandigheden.

Naam:

 

Adres:

 

Postcode:

 

Woonplaats:

 

Telefoon:

 

E-mailadres:

 

Geboortedatum:

 

Plaats, datum:                                                                     Handtekening:

 

NB: restitutie van inschrijfgelden vindt niet plaats. Uiteraard wordt wel terugbetaald als van onze kant het evenement niet doorgaat.

 

 

 

 

 

top   

 

 

 

 

 

 

   

 

Home

Alle knoppen bijeen

Mijn aanbod

Tarieven

Agenda 2012

Contact

Wie is Asherah

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus 2012

Gastenboekje

Alles over inschrijven

Inschrijven Healing Dance 2012

Inschrijven Meditatie 2012

Inschrijven Dream and Dance