Asherah's  CentCENTRUM DHARMA rum "Le Soleill

Inschrijfformulier cursus Healing Dance 2012

 

 

 

 

Print deze pagina uit, knip, plak en vul hem in (in een mail) , onderteken hem en/of  neem hem mee
naar 1e de les,
of stuur hem op per post  naar info@centrumdharma.com - Europalaan 747 - 6441 VW Brunssum

 

Centrum Dharma

 

Vul dit formulier in, en stuur het retour per mail, of vul het formulier met de hand in en print dit inschrijfformulier uit. Stuur het dan per post op naar Centrum Dharma, Europalaan 747, 6441 VW Brunssum . De entree kosten zijn  125,- € per persoon  voor 10 lessen.   Aanmelding is pas definitief na betaling van de kosten. Je kunt het geld overmaken op gironummer  597786 ten name van Centrum Dharma, onder vermelding van  cursus healing dance 2012. Aanmelding houdt in dat je de hele cursus meedoet en de hele cursus betaalt. Een proefles meedoen is gratis en alleen mogelijk op afspraak en bij de eerste of de 2e les. Daarna is een proefles niet meer mogelijk!

We starten met een beginnerscursus op dinsdagmiddag 9 oktober van 13.00 - 15.30 uur en op de dinsdagavond van 19.00 - 21.30 uur. Na 10 weken en een korte pauze volgt dan de gevorderden cursus. Zie  de jaaragenda, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De cursus Healing Dance is geschikt voor zowel heren als dames. Weet dat je na afloop bevrijdt zal zijn van veel, heel veel negatieve energie. Emotioneel Lichaamswerk (beweging en geluid) wordt gebruikt om los te komen en je ekker in je vel te voelen. Geheel in balans met jezelf en je lichaam, geest en ziel

De cursus Healing Dance is een cursus van 10 lessen per blok. Bij een minimale deelname van 10 personen en maximaal 20 personen, gaan we van start. De kosten zijn € 125,00 voor 10 lessen oftewel  € 12,50  per les. Zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent.

 

PRAKTISCH GRATIS!!!!!!!!!Deze cursus is praktisch gratis als je een uitkering hebt! Heb je een uitkering dan gelden er andere regels. Wat daar nieuw aan is, is dat je bij de gemeente waarin je woont (bij Brunssum is dat bij de ISDBOL een paarse kaart kunt halen, invullen samen met een flyer van de Healing Dance en dan inleveren bij de gemeente ) Iedere uitkeringsgerechtigde krijgt jaarlijks geld om mee te doen aan maatschappelijke participatie. Als je deze mogelijkheid gebruikt kan je dus zonder zorgen  bijna gratis meedoen aan de cursus Healing Dance. Ik vind dit geweldig nieuws voor mensen met een uitkering. Voor iedereen met een uitkering geldt dus dat ze de volledige betaling kunnen voldoen op de eerste dag van de cursus. Diegenen die een bewijs nodig hebben van deelname kunnen zich melden via de mail of telefoon. Vraag wel deze vergoeding tijdig aan! Betalen in twee delen is ook mogelijk.

* koffie/thee en frisdranken vooraf en naderhand zijn niet inbegrepen, dus exclusief.

  

INSCHRIJFFORMULIER

0         Ik meld mij/ons aan voor de cursus Healing Dance 2012 (10 lessen)

0     Ik kom met … personen

0     Ik betaal graag ineens/ in twee keer het totaal (doorhalen wat n.v.t. is)

0     Ik neem schone sokken, loszittende kleding en een deken of matrasje mee en een schone handdoek mee. Daarnaast schrijfmateriaal (schrift of schrijfblokje)

0         Ik sluit eventueel een annuleringsverzekering voor dit evenement af en weet dat er geen teruggaaf van gelden plaats vindt. Houd er aub rekening mee dat er wel eens onverwachte dingen kunnen gebeuren in je privé omstandigheden.  Bij afmelding vanuit de docent wordt een herhaalles ingepland.

 

Naam:

 

Adres:

 

Postcode:

 

Woonplaats:

 

Telefoon:

 

E-mailadres:

 

Geboortedatum:

 

Plaats, datum:                                                                     Handtekening:

 

 

NB: restitutie van inschrijfgelden vindt niet plaats. Uiteraard wordt wel terugbetaald als van onze kant het evenement/ de cursus  niet doorgaat. Valt een les uit, dan wordt daar een vervangdatum voor gepland.

 

 

 

 

 

 

top   

 

 

 

 

   

 

 

Home

Alle knoppen bijeen

Mijn aanbod

Tarieven

Agenda 2012

Contact

Wie is Asherah

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus 2012

Gastenboekje

Alles over inschrijven

Inschrijven Healing Dance 2012

Inschrijven Meditatie 2012

Inschrijven Dream and Dance