Asherah's  CeCENTRUM DHARMA"Le Soleill

 

 

 

 

Bronvermelding:  http://www.mijnspirituelenatuur.nl/mol.html

Je Hogere Zelf

Door Aartsengel Raphael
vertaling Annelie v Eijk

Je Hogere Zelf is het wezen wat je bent buiten je fysieke leven. Iedere persoon op aarde is een deel van, en is gekomen van een niet-fysiek spiritueel wezen. Zo’n spiritueel wezen kan, vanwege de groeimogelijkheid, besluiten om een Aards leven te ervaren. Ze plaatst dan een deel van haar bewustzijn hier om zoveel mogelijk aardse levens te ervaren als nodig is om haar doel te bereiken. Als ze klaar is met deze fysieke levenscirkel, wordt dit bewustzijn weer herenigd met het grotere deel.
Voordat ze naar de aarde komt, kiest het Hogere Zelf een doel dat ze wil bereiken en de lessen die ze graag zou willen leren terwijl ze op aarde is.

Dus je bent een portie, een aspect van een spiritueel wezen. Dat deel van haar dat dit Aardse leven ervaart met behulp van het fysieke vervoersmiddel dat je beschouwt als jijzelf.

Je Hogere Zelf is zich heel bewust van jou (zichzelf) terwijl je hier op Aarde bent, ook al ben jij je niet bewust van haar. Ze helpt je met omstandigheden te creëren, die je weer helpen om de doelen in jou (haar) leven te bereiken.

Spirit - van Nanette JohnsonAls je je meer bewust wordt van je Hogere Zelf, kan ze je steeds beter helpen met bepaalde situaties en keuzes in je leven. Je bent een onafhankelijk deel van haar bewustzijn met een totale vrije wil.
Als je bewust met haar kan werken en de intentie hebt om zoveel mogelijk vanuit je Hogere Zelf te leven, dan heb je het voordeel om je doel met haar toenemende hulp en begeleiding te bereiken.
Je Hogere Zelf kan er voor zorgen dat je een ‘hogere graad’ bereikt als je jezelf ziet als een uitbreiding van haar en samenwerkt als een team, als één.

Gedurende deze tijd, kun je het proces in werking zetten om bewust herenigd te worden met je Hogere Zelf.
Dát is deels wat de –Verlichting- inhoudt.

Als je in een constant uitbreidend bewustzijn met je Hogere Zelf leeft, kun je een veel bewustere controle over je leven krijgen, er gemakkelijker mee omgaan en het vooral beter begrijpen.

Als je verbonden bent met de wijsheid, het begrip en liefde van je Hogere Zelf, is het veel gemakkelijker om jezelf en anderen te helpen een groter gevoel voor vrede en zelfrespect te verkrijgen. Als meer mensen leren om deze verbinding te maken, zullen de problemen van deze wereld verlicht worden.

Het is onze hoop dat iedereen op Aarde uiteindelijk verbonden zal zijn én zal kunnen leven in het bewustzijn van hun Hogere Zelf. Als dát is bereikt, zal de Aarde de schitterende en verlichte planeet zijn zoals het altijd de bedoeling is geweest.

 

Mijn beste wensen op jullie spirituele reis.

Raphael

 

Bron: The Reunification Church  

 

 

 

top   

 

 

 

 

   

 

 

Home

Alle knoppen bijeen

Mijn aanbod

Tarieven

Agenda 2012

Contact

Wie is Asherah

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus 2012

Gastenboekje

Alles over inschrijven

Inschrijven Healing Dance 2012

Inschrijven Meditatie 2012

Inschrijven Dream and Dance