WELKOM BIJ CENTRUM DHARMA

Centrum voor Spirituele Vorming, Massage en Energetisch Lichaamswerk

 

De klankschalen massage

 

 

Duur van de massage 1 uur tot anderhalf uur
Kosten 55,00

 

                                             

Klankschalen massage is zeer ontspannende massage waarbij geen olie bij te pas komt, maar wel gemasseerd wordt. dit d.m.v. klanken.  Bij klankschalen massage werk ik met klanktrillingen. De klankschaal wordt aangeslagen door een slaghout, wat de schaal in trilling brengt. Ik ga met de schaal in mijn hand langs je lichaam: voorkant, achterkant, gezicht en voeten. Je draagt bij deze behandeling gemakkelijk zittende kleren, maar geen metalen voorwerpen.

Wanneer neem je een klankschalen massage?

Klankschalen massage is effectief bij stress, diverse vormen van pijn, chronische moeheid, verdriet, als je herstellende bent van een ziekte en traumatische ervaringen. Het verbetert de slaap, geeft je je eigenwaarde terug, geeft inzicht en vergroot zelfkennis. Door de trillingen en de klank heeft de klankschaal naast een zeer ontspannende werking ook een helend effect op lichaam op celniveau en op de geest.

Oorsprong

De klankschalen komen niet alleen uit Tibet maar ook uit India, Nepal en Japan. De kennis van de klank en het effect van de klanktrillingen was al in de vijfde eeuw voor Christus bekend. De klankschaal werd gebruikt om het innerlijk van de mens op zijn omgeving af te stemmen. Dit gebeurde vroeger ook door zang en trommelrituelen.

Klankschalen werken op vele lagen van het lichaam en de geest in. Als je komt voor een klank(schalen) sessie kan ik een of meerdere instrumenten gebruiken om je balans te versterken of te verhogen.  Het kan zijn dat er meerdere aspecten van jou vragen om heling of inzicht. Dit kan geboden worden in afstemming op wat voor jou op dat moment mogelijk is om te ontvangen en te gebruiken.  Na de massage wordt de aura afgestreken zodat je huiswaarts keert met nieuwe frisse energie.

 

 

   

 

Home

Alle knoppen samen

Mijn aanbod

Hooggevoeligheid HSP

Tarieven

Contact

Wie is Asherah

Let op: voorlopig worden er geen cursussen gegeven

 

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus

Contact met de Aarde

Alles over inschrijven

Gastenboekje 

Foto Galerij 1

Foto Galerij 2

Foto Galerij 3

Foto Galerij 4

Foto Galerij 5