Asherah's  Centrum "Le Soleill

DE TANTRA SESSIE

 

DE TANTRA SESSIE (zie ook onder de knop Kundalini Energie)


 NB; wij geven absoluut geen erotische massages. De Tantra Massage is een helende reis in je eigen lichaam.Bij deze massage stimuleren we bewust en direct de mannelijke energie, Shiva, en de vrouwelijke energie, Shakti. Wat is de Kundalini energie? Een ENERGIEBRON die -in principe- altijd aanwezig, altijd toegankelijk en altijd bereikbaar is, en die je ook bij je geboorte meegekregen hebt en die helaas in Nederland nog niet zo bekend is. Dit ligt grotendeels aan de opvoeding van mannen en vrouwen en ook vanuit de kerk liggen er allerlei taboes. Boven de rivieren en in het buitenland is Tantra en werken met de Kundalini energie gelukkig veel beter bekend. Een ieder die een Kundalini- massage alleen ziet vanwege de westerse benadering als zijnde een andere vorm van seksualiteit, is bij mij absoluut aan het verkeerd adres,daar zijn andere instanties voor. Tantra is voor mij en mijn partner een levens- en liefdeswijze En het werkt alleen als je de techniek een beetje begrijpt en een beetje meewerkt. Je hoeft geen perfecte Tantra - aanhanger te zijn. Leer een beetje op de site over Tantra, de Chakra's en de Kundalini, de Vuurademhaling en de rest leg ik je graag uit aan de telefoon. Als je eenmaal begint met Tantra, dan kan het al gauw een verslaving worden. Je stijgt tijdens deze sessie/massage een paar bewustzijnsniveaus hoger, omdat je alle zintuigen inzet. Het horen, het zien, het voelen, het proeven en het ruiken. De technische en praktische uitleg van deze unieke techniek, krijg je altijd van te voren onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Ook dit gaat met speciale rituelen, net als de hele sessie/massage omringd is door Indiase en Oosterse rituelen. Meestal vraag ik uw wensen, ervaring en klachten al aan de telefoon. Ik kan ook uw klachten op alle vlakken voelen, dus wees zo eerlijk mogelijk. Als je belt, dan vraag ik je een aantal vraagjes en leg je ook uit waarom ik dat vraag.

Hoe geef ik de Tantramassage?
Dit doe ik door een speciale massage te geven waarbij het gehele lichaam behandeld worden. Hierdoor geraakt lichaam (Shakti) en geest (Shiva) in staat van trance en opwinding en worden de beide subenergieen met elkaar samengesmolten. Hierdoor ontstaat er Prana en dat is het uiteindelijke doel van deze massage.Door vervolgens deze Prana energie over het gehele lichaam te verdelen, voeden we het lichaam met nieuwe levensenergie. Als het gebeurt, dan zult u merken dat dit gevoel ook over het gehele lichaam wordt verspreidt.


Wat mag u verwachten?
Hieronder wordt IN GROTE LIJNEN aangegeven wat u kunt/mag verwachten, wanneer u bij mij een Tantra-massage hebt geboekt. Het wordt een gezamenlijke ontdekkingsreis naar uw eigen energiebron en uw EIGEN IK! Als u verder op internet zoekt zult u vinden dat Tantra veel te maken heeft met de Kundalini-energie, Kundalini yoga, Kundalini meditatie en het gebruik ervan.
 

 

   

Tantra leert ons zelfbeheersing en te houden van het eigen lichaam.
Ieder mens is mooi
ieder mens is uniek
ieder mens heeft zijn schoonheid.
Wat voor al de massages geldt:
Al de massages die ik geef zijn gericht op de verschillende energiebanen en energiestromen in ons lichaam. Uiteindelijk hebben we een energie en dat is onze levensenergie ofwel Prana. Zoals wit licht bestaat uit zeven kleuren (regenboog), zo bestaat Prana uit verschillende energieen. Of we nu werken op een van deze subenergieen of met Prana zelf, het uitgangspunt is altijd eender; het doen opwekken, stimuleren en herverdelen van deze energie. Dit doen we met verschillende technieken zoals Reiki, Chakra balancering, helende intuitieve massage en etherische olien.
 

INDIVIDUEEL OF ALS KOPPEL
U kunt individueel en als koppel een massage of meditatie aanvragen.
Dit ongeacht uw geslacht, leeftijd of uiterlijke schoon/schijn.
Er vind een verbinding plaats op zielsniveau's en uiterlijk is daar niet van belang. Het enige wat belangrijk is is respect en hygi?ne. Ook is het dit jaar mogelijk om als groep, of in een groep te komen.  Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan wordt u altijd op de hoogte gehouden van alle nieuwe activiteiten.

ONTVANGST
Ik ontvang u graag in Beverwijk of Amsterdam Noord, in Instituut Eszenzz (met dezelfde websitenaam) totdat ons Centrum in Heemskerk klaar is. Ik ontvang u bij alle andere massages in gewone nette kleding waarna wij starten met een intakegesprek/kennismaking Echter bij de TantraMassage en bij de Try-Outmassage, ontvang ik u in speciale kleding van India.. U gaat namelijk samen met mij een beetje de wereld van India in en komt in een soort trance. Een bewustzijnsniveau hoger! De mystieke wereld van Tantra kan u op vele gebieden verlichting en inzicht in uzelf geven. Weet dat Tantra altijd ten positieve werkt voor uw gezondheid en dat het altijd om u gaat en niet om mij.Ik vraag U bij binnenkomst de schoenen uit te doen in de gang. Dit is uit respect. Tantra heeft zeker ook te maken met hoe je met een ander omgaat. Eerst drinken we een kopje thee of iets fris met wat lekkers erbij. Vervolgens leg ik u aan de hand van boekmateriaal en een kort stukje videoband de techniek uit en wat er van ? verwacht wordt en wat u van de gever kan/mag verwachten. Bij deze massage wordt van u verwacht dat u zelf meewerkt.  En -voor de zekerheid- welke spelregels er (over en weer) gelden. . Een ieder die denkt dat zij met de Westerse vorm van Tantra te maken hebben, zijn in een totaal verkeerde veronderstelling. Als u mijn missie leest, weet u voldoende wat IK onder Tantra versta. In ieder geval GEEN WESTERSE seksualiteit. Na de uitleg krijgt u voldoende tijd om de betaling te voldoen in het daarvoor bestemde rode kistje. Ik mag geen geld in de handen nemen, want staat lijnrecht tegenover Tantra. Mijn sessies hebben niets te maken met materialisme, alhoewel uiteraard wel betaald moet worden. Hiervoor verwijs ik ook naar de algemene voorwaarden op de site.

Pas na de behandeling en pas nadat ik uw aura heb afgestreken en ik mijn handen heb gewassen, wordt het geld weggelegd. u kujnt ten alle tijde bijboeken, indien u dit wenst. Tantra is Liefde en vooral leren houden van jezelf en je lichaam Het beste is als u zich een paar dagen van te voren voorbereid door oefenen met ademhaling en bekkenbodemtraining. Ik mail u die oefening graag toe. Daarna mag u lekker uitgebreid douchen om helemaal "schoon" aan de Kundalini-massage te kunnen beginnen. Ik wil hierbij graag vermelden dat het bij een Tantra Massage gaat om de Kundalini energie op te wekken en te verdelen en u te laten ervaren wat die energie met u doet
Tijdens de massages kan er van alles gebeuren, maar weet dat het altijd ten positieve is. Ik kan als medium boodschappen doorkrijgen. Ik kan uw kwalen en pijnen voelen en opzoeken en ik kan u van advies dienen hoe u het beste uw balans kunt hervinden. Na afloop van de massage kunt u zich lekker douchen en alle zorgen en beslommeringen letterlijk en figuurlijk van u af douchen. Op welk gebied dan ook (psychisch, mentaal of fysiek, of seksueel) gaat u loslaten. Een Tantramassage brengt u balans, innerlijke rust, healing en nieuwe energie om in deze maatschappij standvastig en gezond en in balans te leven. U ervaart tijdens deze massage vooral de tantra-Yoga ; het ervaren en leren van de verschillende technieken binnen de Tantra-Yoga.
U leert hoe de Shiva (mannelijke energiestroom) en de Parvati (vrouwelijke energiestroom) aangemaakt en gestuurd kan worden en hoe U ze bijeen kunt brengen. Middels het aanleren van de ademhalings- en enkele yoga technieken leer je om bij jezelf de energie te reguleren en te sturen. Als we dit goed onder de knie hebben kunnen we ook de Tantra-meditatie gaan beoefenen.
Na een Tantra Massage heb je ervaren wat de Tantra met je doet. U bent in staat om de energiestromen, op de meridianen en de Chakra?s een beetje te gebruiken. U hebt geleerd hoe je bij een ander de energie kunt aanmaken en kunt sturen om een ander rust, balans en eigenwaarde te geven. U hebt geleerd hoe je met Yoga oefeningen en ademhalingstechnieken zelf je eigen energie kunt reguleren.
U hebt ervaren hoe deze regulatie een spirituele ervaring kan zijn wat rust, balans en eigenwaarde doet vergroten. Je hebt dus een hele mooie basis ontvangen welk je nu zelf kunt gaan uitbreiden.


Kundalini-meditatie

Er zijn enorm veel meditatietechnieken. Vipassana, Transcendente meditatie, Goeroe-Yoga, etc..
Al deze meditaties hebben een paar elementen gemeen;
- het is gericht op de ademhaling of op de energiebanen,
- de meditatie is individueel, ook in groepsverband mediteer je alleen,
- er is dus geen (directe) interactie met een ander.

De meditatietechniek binnen Tantra en andere esoterische stromingen verschilt niet op het eerste, maar wel op de volgende twee punten. We gaan bekende meditatietechnieken koppelen aan fysiek contact tussen de partners. Ook hier vindt er een samensmelting plaats tussen lichaam (Shakti, vrouwelijke energie) en geest (Shiva, mannelijke energie). Maar ook tussen 2 zielen of Boeddha-naturen. Er geschiedt iets liefdevols en dat is ook sterk voelbaar. Bij een koppelsessie laat Asherah aan het koppel zien en ervaren hoe je de energie kunt opwekken en laten stromen. De ene keer is de man de ontvanger en de andere keer de vrouw. Aan het einde van de sessie komen deze twee mensen dan samen in een goddelijke energie

De meditatie vindt dus op meerdere niveaus plaats en heeft zijn overeenkomsten met de Tantramassage, alleen doen beide partners in deze mee en vindt er minder beweging plaats. De houdingen worden statisch ondergaan en beide partners gaan in hun eigen meditatie. De enige beweging die plaats vind is het zachtjes wrijven met de handen over elkaar's wervelkolom alwaar de belangrijkste energiebanen lopen waaronder de Ida en de Pingala nadi. We ervaren zo de fysieke prikkels van ons eigen en het andere lichaam al of niet in een gemeenschappelijke positie.
Om de (ongeveer) tien minuten wordt van houding veranderd, maar altijd in een zo groot mogelijk fysiek contact. We ervaren nu de rust van de geestelijke meditatie waardoor we scherper worden. Door deze scherpte ervaren we veel meer er op fysiek gebied gebeurt. Uiteindelijk zal dit leiden tot de ervaring.. De Shiva en Parvati ontmoeten elkaar en creeren prana, levensenergie. Het is deze levensenergie die we gewaarworden. Het is nu aan de partner om deze energie af te voeren middels massage je alle zintuigen inzet.

NOTABENE:
U moet zowel bij Reiki als bij Tantra rekening houden met een ontslakkings - en ontgiftingsproces wat ongeveer 5 dagen duurt. Na vijf dagen hebben we dan (liefst telefonisch ) contact. Tussen de ene en de ander sessie, krijgt u  oefeningen mee, die u leren met de Kundalini energie om te gaan en die u helpen om uw blokkades op te ruimen. Over alles wat u mij verteld, verwacht ik dat u eerlijk bent en in Liefde en Respect voor al wat leeft.
Ik geef zowel lezingen, als workshops Tantra, en ik gebruik de Kundalini energie dagelijks zelf om mijn gezondheid en mijn balans op peil te houden. Zonder Reiki en Tantrawas ik zelf nooit genezen. Met name is de Kundalini energie ook heel bekend in de buikdanswereld. Ook dit (buikdansen) is mijn passie geworden na mijn vakantie in Egypte in 2005. Tantra kan ook jouw pad worden. Kijk ook eens voor meer info op ww.reikilotus.nl/ wwww.tantralotus.nl  http://www.xs4all.nl/~robvd/kundalini of http://en.wikipedia.org/wiki/Kundalini of http://www.kundaliniyoga.org of op alle andere links die je hier kunt vinden

Sommige mensen pretenderen dat het Reiki of Tantra is, maar dan stelt het heel iets anders voor. Ik benader met klem dat ik geen massage salon ben. Vanuit die wereld willen zelfs veel mensen bij mij (of mijn collega's) in de leer komen om te leren wat Tantra ECHT kan doen. Mijn visie is dat je daar het beste kunt gaan waar je je thuis voelt en op je gemak. Waar je vertrouwen legt in een goede behandelingswijze. Ik heb in al die jaren dat ik in Brunssum Tantra deed, nooit mensen gehad die anders dachten of wilden en ik verheug mij enorm op mijn lichtwerk voort te zetten vanuit Heemskerk samen met mijn vriend Maarten Gerspach. Mijn Reiki en Tantra werken ten allen tijde helend, zoals het mij heeft geheeld en genezen. Daarom zijn zowel Reiki als Tantra mijn passie en mijn dagelijkse levenswijze. Ik leef volgens de regels van de Reiki en de Kundalini, meditatie en volgens het boeddhisme, hindoeIsme en tao?sme.
Ik kom graag in centra zoals Djoj, zie www.djoj.nl
 in Rotterdam, waar men op vele vlakken bezig is met energetisch lichaamswerk, Tantra, Bio Danza, Reiki, Healing enz enz.

Namaste en misschien tot gauw

Asherah van den Berg

   

 

 


 

  

Home

Alle knoppen bijeen

Agenda 2010

Mijn aanbod

Tarieven

Contact

Gastenboekje