WELKOM BIJ CENTRUM DHARMA

Centrum voor Spirituele Vorming, Massage en Energetisch Lichaamswerk

MIJN MISSIE   

Reiki, Tantra en ook Chakra Therapie  hebben mij diep en intens geraakt en ik kwamen  in mijn leven heel wat confrontaties en trauma""s tegen in mijzelf, maar ik kwam ook dichter bij mijn kern en door mijn veranderde levenswijze, de inwijdingen en de behandelingen ging mijn energie steeds meer stromen. Het heeft mij ondersteund in mijn proces van bewustwording en spirituele groei en in genezing. Het beseffen en erkennen van de blokkades in mijn lichaam en werken ermee brachten mij steeds meer bij mijzelf en bij een gezond lichaam en een gezonde geest

Door alle drie ben ik geworden wie ik nu ben, geheel in balans met mijzelf. Reiki - Tantra, Meditatie en Chakra Therapie is mijn weg, mijn pad in het lichtwerk wat ik doe. Mijn doelgroep is vrouwen. En daarnaast vrouwen en mannen bijeen brengen in spiritualiteit  Ik doorbreek daarom de meeste taboes bewust en geef de boodschap, die meerdere profeten en met name Boeddha ( Siddhartha Gautama) eens had door. Niet afzien, maar genieten. Niet vasthouden, maar loslaten. Niet geven zonder te nemen. Negatief naar positief omdraaien. Een zijn met jezelf, houden van jezelf en dan pas van anderen. Hoe kan je houden van anderen als je niet van jezelf houdt?

Alles is dualistisch en heeft twee kanten. Zwart kan ook wit zijn. Boven kan ook beneden zijn. Negatief kan ook positief zijn. Positief denken is een kunst die vrij gemakkelijk te leren is.

De Reiki energie zit in ieder kind, wat geboren wordt. Het is je geboorterecht. Het bestaat al van voor de tijd van Mu en Atlantis. De veranderingen op de Aarde en de vernietiging van Mu en van Atlantis maakten dat alleen bij enkele uitverkoren personen de kennis van deze vorm van heelkunde bewaard bleef. Denk aan Boeddha, Jezus, Mohammed. Denk aan boeddhisme, taoÔsme, hindoeÔsme en het christelijke geloof. En de leer te leren die ons aller bezit eens was, maar die ons ontnomen is. Denk daar eens aan. Mens zijn is ons ontnomen en dat probeer ik de mensen mee te geven. Weer helemaal jezelf zijn, in je eigen Kracht komen en leven. Onafhankelijk van alles en iedereen. Deze manier van leven heeft me in contact gebracht met bijzondere mensen en gebeurtenissen en nu voel ik me zoals ik altijd al vermoedde, een deel van alles wat leeft, een gevoel dat ik als kind ook zo zuiver kon ervaren. De afgelopen jaren heb ik me bezig gehouden met allerlei cursussen om mezelf te ontwikkelen en om zo een stevige basis te zijn voor mezelf en anderen.


Ik heb altijd ook goede doelen ondersteund. Zo werk ik sinds 2006 voor een goed doel, de stichting Flowgi. Zie
www.flowgi.org. Deze stichting zet zich in voor de weeskinderen in IndonesiŽ. Met al die rampen in dat land kunnen zij wel wat financiŽle hulp gebruiken. Een deel van de opbrengsten van Centrum Dharma gaat rechtstreeks naar deze stichting en dus rechtstreeks naar die kinderen.
 

Mijn dag begint met Reiki Meditatie en Chakra Therapie , overdag werk ik met affirmaties en meditatie mijn dag eindigt ook met beiden. Ik breng een gevoel van liefde en kalmte-blijdschap zelfs- mee in de sessies. CliŽnten merken hoe inspirerend mijn helderheid, mededogen en voortdurende optimisme en liefdevolle uitstraling voor hen zijn. Mijn reis naar Egypte in 2005 bracht mij nog meer zelfkennis en een stevigere basis voor mijn werk. In Egypte vond ik een deel van mijzelf en zodoende werd mijn Liefde voor dat schitterende land groter en groter en bied ik dit ook aan als spirituele reis in 2006. Egypte en meerdere Aziatische landen zijn de oorsprong van onze beschaving en het onderzoeken waard. Als je dan ook nog een stukje van je eigen puzzel op kunt lossen, dan is dit alleen maar mooi en mag je hiervoor heel dankbaar zijn. ( NB de reis in 2006 gaat helaas niet door wegens de aanslagen in dat land, niemand durfde meer mee)
Ik werk in mijn nieuwe Centrum Dharma te Eygelshoven veelal met  Reiki- Tantra, Massage, Energetisch lichaamswerk, Meditatie  en Chakra Therapie.

Daarnaast geef ik ook behandelingen zoals genezende holistische ontspanningsmassages, aromamassages, intuÔtieve ontspanningsmassages, Hotstone massages, en helende massages.. Ik werk ik met chakrahealing, chakrabalancering en chakra-analyses. Als ik mij tijdens de sessies verbind met de mensen dan voel ik wat zij voelen en maak mee wat zij meemaken. Zo werk ik. Zo kan ik het beste inzicht krijgen in jouw/jullie ZIJN.
Dan ben ik daarnaast ook  medium en paranormaal begaafd. Soms krijg ik hulp van de engelen en overledenen. Verwacht echter geen wonderen. Ze bestaan vast en zeker, maar ze komen niet altijd. Een medium is geen heilige. En ik vervang ook bewust nooit de rol van een arts. Een diagnose stel ik niet.
Wat gebeurt, dat gebeurt en waar het nog niet de tijd voor is, gebeurt niet. Soms is het verbazingwekkend wat het universum ons cadeau geeft en als men een beetje leert te letten op de seinen en de signalen die iedereen krijgt, dan zou het leven een stuk gemakkelijker worden voor diegene die die seinen en signalen ook echt erkent en er daadwerkelijk iets mee doet..........


Numerologie, astrologie, handlijnkunde, pendelen, mandala- tekenen en foto- lezen heb ik in cursussen gedaan en hoort daarom ook deels bij mijn leven zoals dat nu is. Vaak adviseer ik volgens de Bach Bloesem Remedies of werk ik aromatherapie. Ik word altijd begeleid door mijn innerlijke gids, die mij (en ook anderen) liefdevol mijn weg laat zien.
 

Mijn nieuwste opleiding is de opleiding HSP COACH waarvan ik het diploma haalde in juni 2016. Zie hier voor meer informatie

Tijden veranderen en zeker voor Hoogsensitieve mensen en Hooggevoelige mensen en vooral kinderen.


Mijn hobby's zijn: naast mijn beroep:.van het leven genieten, bijleren en steeds loslaten, zingen, dansen en met name buikdansen, lachen,gedichten schrijven en schilderen en tekenen. Duiken leren zal mijn volgende hobby worden omdat mijn man en levenspartner dat dolgraag doet. Niet alleen daarom natuurlijk, maar ook omdat ik als kind al dolgraag onder water zwemmen deed. Toen kwam snorkelen in Egypte en nu duiken.

IIk geniet. Ik leef. Ik ben intens gelukkig!

 
Misschien mag ik U eens in mijn Centrum begroeten?
In Licht, Liefde, Kracht en Reiki

 

Asherah Gerspach- van den Berg
 

   

 

 


 

 

Home

Alle knoppen samen

Mijn aanbod

Hooggevoeligheid HSP

Tarieven

Contact

Wie is Asherah

Let op: voorlopig worden er geen cursussen gegeven

 

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus

Contact met de Aarde

Alles over inschrijven

Gastenboekje 

Foto Galerij 1

Foto Galerij 2

Foto Galerij 3

Foto Galerij 4

Foto Galerij 5