Asherah's  Centrum "Le Soleill

 

 

 

 

 

Reiki en kanker

Kanker is een van de ergste ziektes die men kan overkomen. Reiki en kanker, nu niet meteen gaan denken weer zo'n spiri die denkt kanker te kunnen te genezen met een alternatieve therapie. Want dat kan natuurlijk niet alleen met Reiki. Belangrijk is om te weten dat reguliere geneeskunde bij kanker MOETEN is! Je moet hoe dan ook de molen door van chemo en bestralingen. Maar Reiki kan wel een hoop voor je doen.

Reiki bij kanker is ondersteunend. Eenmaal in de ziekenhuismolen moet je zoveel doorgaan dat je adem tekort komt. Sta er maar even bij stil. De uitslag, de arts, de operaties (indien nodig) de bestraling, de chemo, de scan in een tijdsbestek dat je nog niet kunt knipogen.

De "haast" die helaas vaak nodig is geeft jou als mens amper de tijd om te accepteren wat er aan de hand is. En als je al zover bent, ben je zo verschrikkelijk moe.. al je energie gaat verloren in de tijd tussen arts en ziekenhuis en dan moet de kuur nog beginnen.

En dan is Reiki meer dan op zijn plaats om je de energie terug te geven. Want die energie heb je juist nodig om al die behandelingen te kunnen ondergaan. Reiki is dan ook ondersteunend voor het lijf EN geest. Het lijf krijgt veel energie, in stoten tegelijk waardoor de bijwerkingen stukken minder zijn. Omdat het lijf sterker wordt ben jij eerder in staat de ziekte te accepteren. En daarmee creer jij balans tussen lijf en geest. In Amerika zijn inmiddels studies geweest waarbij Reiki ondersteunend werd gebruikt. De resultaten waren verbluffend. Op de scan meetbare energie door het lijf en de groep die Reiki kreeg naast de regulier therapie was een stuk fitter en energieker. Ook gingen zij beter met de ziekte om.

Reiki is dan ook ondersteunend in een heel zwaar proces, maar nooit het enige alternatief! Ik als Master en Medium behandel geen enkel persoon als deze zich niet door een arts ook laat behandelen. Dat risico is mij veel te groot. Reiki is niet DE hand van God het is slechts een middel dat je naast dat andere middel kunt gebruiken om sneller beter te worden. Uiteraard is alles mede afhankelijk van de prognose die je meekrijgt.

Ook afstandsbehandelingen werken op kanker. Vooral het emotionele en mentale vlak kan je dan goed behandelen

Maak gerust een afspraak. Naaste

Asherah van den Berg

 

 

 

 

top   

 

 

 

 

   

 

 

Home

Het Centrum

Mijn Missie

Reiki

De behandeling

TANTRA

De Tantra sessie

TANTRA FESTIJN

Aromatherapie

Edelstenen en Olien

De Aura

De Chakra's

Chakra Therapie

Mediteren

Mijn aanbod

Contact

Asherah

Route

Voorwaarden

Ons goede doel

Tarieven

De spelregels

Agenda 2009

Spirituele Gidsen

Egypte

Boekenlijst

Links

Foto Galerij 1

Foto Galerij 2

Foto Galerij 3

Foto Galerij 4

Foto Galerij 5

Foto Galerij 6

Gastenboekje