Asherah's  Centrum "Le Soleill

REIKI ERVARINGEN NA EEN REIKI II WEEKEND INWIJDING

 

 

 

 VERSLAG VAN DE REIKI II GROEP 2010

Maandag 22-03-2010

 

Hieronder vinden jullie het verslag van hoe het tot nu toe is gegaan met iedereen van de Reiki II groep  2010. Wat schuin geschreven staat is van mijn hand. Voor mijzelf maak ik dit altijd om later terug te zien en eventueel hulp te bieden aan diegene die het nodig heeft. Voor jullie is het om te zien hoe de andere zich voelt, voelde en zal  gaan voelen. Je kunt hier met de partner waar je aan gelinkt bent op inwerken tot en met de 28e.  Ook is het fijn om te zien dat een ander, net als jij in een proces zit met emoties en loslaten. Als advies kan ik dan voor een aantal van jullie het boek aanbevelen van ; DE SLEUTEL TOT ZELFBEVRIJDING van Christiane Beerlandt. Hierin vind je alle klachten die te maken hebben met het loslaten van onderliggende, verstopte blokkades en psychosomatische klachten. Veel medische klachten komen altijd van de geest, waarna ze het lichaam gewoon ziek maken. Als je eerst de geest heelt, volgt altijd het lichaam van zelf. Dat heb ik jullie geleerd……Als je die innerlijke weg gaat en zelf kunt loslaten, kan je straks anderen ook hiermee helen. Misschien is dit boek (het is wel erg dik) een leuk verjaardagscadeautje om te vragen. Het kost 54 € nieuw en 38 euro tweedehands op www.bol.com . Als Reiki II behandelaar (en zeker als je er straks geld voor wilt gaan vragen en je aan wilt melden bij de Reiki vereniging Benelux, is dit een grote hulp om mensen op weg te helpen naar totale genezing.

 

 

De sleutel tot zelf-bevrijding

De sleutel tot zelf-bevrijding | Christiane Beerlandt

psychologische oorsprong van 1100 ziekten

Nederlands - Hardcover | 2002 klantbeoordeling: 4.4 van de 5 sterren

Na een eerste deel met praktische wenken over hoe men zijn leven in handen kan nemen, gaat het boek diep in op de psychische, emotionele en mentale achtergronden van meer dan1100 ziekten en kwaaltjes.
Nu uitgebreid met met o.a. ADHD, mond- en klauwzeer, hoofdpijnen, burnout, seksuele verslaving, glutengevoelige darmspruw, enz. Meer

Boeken: toon alle 291 Boeken

 

Ik wens jullie veel succes er mee en tot bels volgende week maandag

 

Namaste en maak er iets moois van want de vrije keuze is altijd aan jou en de antwoorden liggen altijd in je…………

 Asherah

 K.v.d.S: Verslag van Reiki zenden:

Fred en ik hebben afgesproken dat Fred eerst zend en ik daarna. Fred begint om 18.00 uur.

17.50 trek ik mezelf terug met een kaarsje/wierook en een relaxed muziekje en probeer ik vast in mijn ademhaling te komen. Na een drukke dag werk is dit nodig anders kom ik niet in mijn energie.

Tot 18.15 uur blijf ik dit doen en begin dan met zenden, zoals geleerd alle symbolen ong 3 minuten. (ik merk dat ik vaak bij de lies veel langer blijf hangen dan bij de 1e 2 posities)

Daarna de handen uit elkaar en zo blijf ik een tijdje zitten, dan merk ik ook dat de energie veel meer stroomt dan dat het eerst deed. Ik blijf hier ook vaak wel langer zitten, omdat ik merk dat het steeds meer gaat stromen.

Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat ik verder niet iets voel, wel eenmaal een heel naar gevoel in mijn maagstreek gehad, had nog wel even in de mail gevraagd of Fred dit ook had, maar dit was gelijk met een vraag om de tijd eenmalig aan te passen ivm mijn dagen Limburg. Dus ik denk dat dit niet is opgemerkt, geen idee of Fred dit ook heeft gemerkt.

 

Dus wat Reiki zenden betreft, voel ik wel heel erg de energie in mijn handen, wat betreft ontvangen bemerk ik niet zo veel. Hier was ik natuurlijk ook al een beetje bang voor ,maar jij hebt aangegeven dat dit niets uitmaakt en Reiki toch wel zijn werk doet. Daar vertrouw ik dan ook op. Wat ik verder merk, maar dat had ik je al gemaild dat ik na de Reiki II inwijding heel erg emotioneel ben geworden en ik voel mezelf ook weer een beetje wiebelig. Maar dit zal allemaal vanzelf wel weer goed komen. Ook vind ik het weer even heel lastig om dingen los te laten.

Wel vind ik het zalig om direct na werk mezelf terug te trekken, waardoor ik echt afstand kan nemen, dus waarschijnlijk zal ik dit blijven doen op dit tijdstip.

 

Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

 

Liefs

K.

 

Kort antwoord; Ja, je gaat je emoties opruimen. Dus huil maar lekker af en toe

Er uit is er uit……………………….. zaaaaaaaaaaaaaaaaalig. Je hebt er nooit om kunnen huilen

Nu wel………….. Reiki II is het emotionele lichaam, weet je nog???

Succes en een fijne week

 

Hartegroet en Namaste

 

Asherah van den Berg

Centrum Dharma

www.lesoleill.com

info@centrumdharma.com

0620558935

 Lieve Asherah,

 

Bedankt, zo kan ik er toch bij zijn in juni.

Even een rare vraag misschien, maar kan het zijn dat ik veel emotioneler ben door de Reiki II inwijding.

Heb geloof ik afgelopen week elke dag al tranen gelaten. Niet alleen om verdrietige dingen hoor, ook om mooie dingen.

Zoals bijv. de powerpoint. Gisteren een mail van een vriendin die schreef dat ze zo trots op me was. (had haar gemaild wat ik jou geschreven had) en toen schreef ze dat. En wij kennen elkaar sinds het jaar dat mijn moeder is overleden, dus zij heeft mijn proces van heel dichtbij meegemaakt. Zo lief wat ze schreef. Normaal raakt me dat natuurlijk ook, maar ik moet overal om huilen geloof ik. Nou ja, lucht wel op hoor, maar vroeg het me zomaar af.

 

Deze week maar lekker 3 dagen werken en dan 2 dagen met mijn vriendin naar Valkenburg. Helemaal zin in, met Fred afgestemd dat we donderdagochtend vroeg zenden, dus dan kan ik donderdag lekker mijn gang gaan en hoef ik niet op de tijd te letten.

 

Fijne week verder.

kus

 


Van: Centrum Dharma [mailto:info@centrumdharma.com]
Verzonden: zondag 14 maart 2010 20:09
 

Hallo allemaal

Een dikke week zijn we verder na ons mooie Reiki Inwijding. Met iedereen gaat het goed en houd me op de hoogte als er iets is.

Goed of slecht, maakt niet uit. Maar het zenden gaat prima, de ervaringen zijn prima en het ontvangen gaat ook goed, dus we gaan lekker door de komende week. Lees aub de hele mail naar beneden. Het zijn allemaal belangrijke dingen

 

Van Finie kreeg ik het verzoek of Daniel bij onze Reiki weekenden aanwezig mag zijn

Aangezien hij reeds bij de Reiki groep hoorde, is mijn antwoord een volledig JA.

Tijdens ons Reiki weekend had hij cursus in België voor zijn studie, dus was helaas verhinderd

Daniel, je bent van harte welkom de volgende keer om verder te gaan met je Reiki opleiding

Dan nog een verzoek van Karin. We zetten de locaties  van de weekenden een beetje om, vanwege haar vakantie naar Ibiza

Zij komt de 25e juni pas om half 2 ‘s nachts terug en kan dan niet de 26e aanwezig zijn. Ook hiermee ben ik het mee eens.

Uiteraard komt hierin een verandering als wij onze woning toch de komende week verkocht zien en dan zelf een vaste locatie hebben

Dan vind ik het zelf prettiger om les te geven op mijn eigen locatie. Maar dat zien we dan wel weer als het zover is…. dat moet niemand tegen houden bij elkaar eens gewoon zo op bezoek te gaan en elkaars ruimtes te bekijken, te voelen of dingen te delen.

 

Succes allemaal en geniet van de PowerPoint in de bijlage. De lente komt er aan!

ASHERAH klein.jpg

 

F. B.

Verzonden: donderdag 18 maart 2010 20:04
Aan: Asherah van de berg
Onderwerp: Reiki

 

Hallo asherah
Met mij ging het de afgelopen 2 dagen geestelijk zo slecht dat ik nog geen zin had om te leven, laat staan iemand een mailtje te sturen. Dit gevoel kwam
ineens bij me op maar is nu weer weg. Voor de rest ging het welgoed met de reiki, goed gevoel en evenwichtig, maar ik sloeg ineen keer om en dit keer
wel heel radicaal naar het nulpunt. Het gaat nu weer goed met mij en ik voel me ook lichamelijk goed. Ik weet van mezelf dat dit bij mij nooit lang duurt,
maar dit was wel heel erg extreem voor mijn doen en laten.
En ik hou iedere mijn dag mijn schrift bij met mijn reiki-ervaringen
 
Groetjes Fred

 

Hallo lieverd

Fijn dat je mij dit ook laat weten. Zoiets voelde ik al. Weet, dat ik voel als er iets mis is met  iemand van de groep. Dat merkte je wel die nacht…… Dit is jouw uitwerking van de Reiki II en het was te verwachten. Je wordt soms overspoeld door emoties. Het kan nog vaker gebeuren, weet dan dat het met de inwijding te maken heeft. Die zijn er dan om op te lossen en achter je te laten.

Beiden kunnen jullie in deze fase alle mensen die jullie leed hebben aangedaan leren te vergeven in Licht en Liefde. Dat lijkt moeilijker dan het is. Het mag je niet meer raken in je hart. Je bent door de Reiki inwijdingen rijker dan ooit geworden door het Licht en de energie in je zelf. Dat hebben zij niet en zullen ze ook nooit krijgen. Zij krijgen hun lessen nog wel (wellicht in een volgend leven). Flink naar de buik toe ademen en niet toestaan dat die gedachten, gevoelens of emoties de overhand nemen.

Jij bent de baas over je gedachten, je gevoelens en je emoties. Zij wijzen je alleen de weg die je in kan slaan. Je kunt ook je engel aanroepen voor hulp, of een zelfbehandeling doen en vooral de SHK veel gebruiken. Reiki II zal je horizon verbreden en je zult je een nieuw mens gaan voelen hoe meer je er mee bezig bent. Ik wens jullie beidjes ook alvast een heel fijn weekend toe. Laat de Liefde tussen jullie twee opbloeien en wees gelukkig met wat je wel hebt Jezelf, je gezondheid, en al wat je lief hebt en vul dan zelf maar aan wat je zo maar gratis om je heen hebt wat je intens gelukkig kan maken

weekend33.gif

 

Hartegroet en Namaste

 

Asherah van den Berg

Centrum Dharma

www.lesoleill.com

info@centrumdharma.com

0620558935

 Hallo asherah
Als ik karin reiki stuur voelde ik in het begin een heftige energie door mijn handen stromen
Ik voelde een  blokkade in mijn keel en pijn aan de rechterkant van mijn lichaam
Daarna werd die pijn minder en kwam er ook een bepaalde balans in haar lichaam ik denk dat karin veel baat bij deze reikizendingen heeft
Ikzelf voel altijd  een positieve energie door mijn lichaam stromen als karin mij reiki stuurt
De energie in mijn handen is volgens mij veel en veel sterker geworden
Ik heb alleen erg veel last van ontgiftitigingsverschijnselen weer gedroomd, heel heftig

 

 

M. B.


Subject: RE: verslag van reiki zenden en ontvangen
Date: Fri, 19 Mar 2010 10:59:24 +0100

Hallo lieverd

 Bedankt.  Prima zoals je het doet. Ben blij dat het prima met je gaat

 Wat jij voelt is dat je een bent met alle energieën om je heen. Geweldig! Dat je die wereld nu ook kent, het is je onderbewuste

Je maakt nu contact met je onderbewuste. Ik ken hem ook…………….heerlijk als je daar even in weg kan duiken en jezelf kunt leren kennen. Dit proces gaat nog zo lang door zolang jij het nodig hebt. Prima…………… goed zo! Wat voel je dan van Margriet? Voel je de afstand? Voel je haar klachten? Zo nee, is dat niet erg……..dat komt vanzelf wel hoe langer je er mee bezig bent  

Morgen wijd ik nog een echtpaar hier in, in Reiki I. Zij zijn al eens ingewijd, maar hadden totaal geen effecten hiermee. Zij verheugen zich er ook op. Zij hadden ook niet die uitwerking die het bij jullie had. Zondag zijn we de hele dag naar familie dus ik mail maandag weer. Ik zal dan wel alle reacties binnen hebben hoop ik

 

knuffel5.gif

 

Hartegroet en Namaste

 

Asherah van den Berg

Centrum Dharma

www.lesoleill.com

info@centrumdharma.com

0620558935

 


Verzonden: vrijdag 19 maart 2010 10:30
Aan: info@centrumdharma.com
Onderwerp: RE: verslag van reiki zenden en ontvangen

 

     

Click here to play the love Bandoo Emoticon!

Goeie morgen Lieverd,
Met mij gaat het prima!!!!
Ik droom wel veel vooral sinds ik de druppels angelwords neem;
Het hoort zich gek aan ; ik droom van andere werelden waar andere wezens leven ik zit dan in een soort luchtbel zoals bij de genezende waterval.
Er zijn dan zoveel verschillende werelden ,maar zij ook weer tussenwerelden in zweef overal doorheen ,ik kan alles iedereen zien maar ben zelf nog onzichtbaar.
Maar deze dromen zijn niet eng of zo ze voelen heel vertrouwd aan.
Ik slaap nog steeds heerlijk zonder valium of wijn!!!!!!De reiki sturen; Ik heb voor boven een zitzak gekocht. Ik ga van tevoren naar boven zet meestal de reiki c. d. op.
Maak een paar kaarsjes en wierook aan, en een klein lichtje.
Ga dan ff helemaal naar mezelf, let goed op het ademen.
Meestal voel ik de reiki dan al, dan begin ik met de mantra`s enz. zoals je het ons geleerd heb. Ik moet wel zeggen dat de reiki evenwichtiger is geworden de laatste paar dagen,niet meer met zo`n pieken.
 
 
Ik wens jullie een geweldig weekend!!!!!!!
 
 
Liefs ,namastč Marianne 

 

Verzonden: maandag 15 maart 2010 16:33
Aan: Asherah van de berg
Onderwerp:

 

      

Click here to play the hug Bandoo Wink!

 Hallo Asherah en Maarten
 
Ik hoop dat jullie een leuk weekend hebben gehad!!!      

Click here to play the lol Bandoo Wink!


Wij wel ; Zaterdag een collega van Fred op bezoek geweest.
En gisteren zijn we met Naomi gaan wandelen en een kaarsje
gaan aansteken in Moresnet.
Mischa (schoonzoon) Had vandaag weer een solicitatie ronde voor bij de politie.
Hij heeft weer alles gehaald,nu moet hij nog 2 rondes doorkomen.
Vandaag zijn we bij Rolduc gaan wandelen.
Met de reiki zenden gaat het prima, het is net of je de energie steeds beter voelt.....
Zoals ik heb begrepen heb jij ook zo een ``leuk`` mailtje van Frans gehad.
Daarom liet hij natuurlijk ook nooit iets van zich horen.
Hij denkt volgens mij dat hij nu alles voormekaar heeft, maar als je zo met mensen omgaat kom je je zelf nog wel tegen.
Ik heb hem terug gemaild dat het hem wel tekent als mens en/of therapeut als je zo met mensen omgaat.
Maarja zoiets hebben wij dan ook niet meer nodig in ons leven.
Ik denk dat ik weet waar de allergie vandaan komt,
ik had Vrijdagavond weer een glas wijn gedronken,en Zaterdag morgen was het weer raak.
Fred en ik denken dat het misschien komt door de sulfiet die er in zit.
 
Voor de rest gaat het hier in Egelze prima...


Hallo Marianne

 

Fijn dat je even iets laat weten. Wij hadden een heerlijk weekend. Heel bijzonder saampjes

We hebben die vooral besteed aan rust, vrienden bezoeken, breien voor die tweeling en de zolder nog een beetje opknappen en lekker wandelen met Aura. Onze tuin staat vol met krokussen en sneeuwklokjes. Hoe was het voor Fred om bij de psycholoog te zijn? Hij is niet zo met mailen nietwaar? Toch zou het fijn zijn als hij ook eens iets laat weten over zich zelf. Maarten typt ook heel langzaam, en heeft er tijd voor nodig, maar hij doet het wel nu. Je moet het niet voor hem doen, het zal hem ook helpen als hij dingen van zich afschrijft……….het is zijn weg hierin………..Ja, ik heb ook zo’n  mailtje van Frans gehad, hij krijgt zijn lessen nog wel. Er stond wel bij warme knuffel, maar goed, hij wil geen contact en geen mails meer. Ik heb het afgesloten. Spannend dat van jouw Mischa, ik hoop dat hij de baan krijgt. Maarten had ook veel last van allergieen. Toen hij de inwijding kreeg van Reiki II kwam het allemaal eruit daarna. Hij heeft een aantal aanvallen gehad die erger waren dan ooit. Maar het erkennen van zijn kracht heeft hem enorm geholpen. Hij was altijd onzeker en heeft dit nog en dat zie ik ook terug bij jou………gebruik de symbolen op jezelf. Vooral de SHK in combinatie met de anderen

Die heelt jouw innerlijke onzekerheid.

Die allergie is toch spiritueel een teken dat je jezelf niet helemaal durft te zijn

Ik heb je twee  pagina ‘s ingescand van Christiane Beerlandt. Dat is dat dikke boek van: DE SLEUTEL TOT ZELFBEVRIJDING

Die zit in de bijlage. Het is maar een deel ervan. Je hoeft me niet te geloven, als je dat niet wilt. Jij bent een vrouw die heel veel geeft en weinig terug vraagt. Nu je een deel van jezelf gevonden hebt is het jouw taak er verder mee te gaan.De Godin in jezelf ontdekken. Je bent een enorm waardevol mens. Besef dat en je zult enorm groeien. Als je jezelf op handen draagt, gaan anderen dat ook doen. Uiteraard geld dit voor iedereen. Ook voor Fred en alle anderen. De energie die je voelt bij het zenden, die blijft. Geweldig he??? Op het laatst voel je die altijd, puur en zuiver. Ik laat het hierbij lieverd……….. we mailen weer ergens deze week. We hebben het erg druk met de verkoop van onze woning. Misschien weet ik aan het einde van de week meer…………………….. I hope soo

 

Trouwens……Kaza heeft een hondje gekocht en ze gaan hem zaterdag aanstaande halen

Heb je die mail van haar ook gekregen? Je kent Kaza wel, die schilderes van Eygelshoven

Morgen ben ik er de hele dag niet, dus ook niet in de mail. Tot overmorgen dus. Zo en nu snel koken, want mijn Shiva komt zo thuis

knuffel10.gif

 

Hartegroet en Namaste

 

Asherah van den Berg

Centrum Dharma

www.lesoleill.com

info@centrumdharma.com

0620558935

 

Verzonden: vrijdag 12 maart 2010 10:13
Aan: info@centrumdharma.com
Onderwerp: RE: wat een schatjes!

 

Hoihoi,
Gaat goed met het zenden,ik heb alles opgeschreven.
Ik slaap vanaf Zondag zonder valium of wijn.
Dat is echt wel jaren geleden.
Ik heb vandaag de uitslag van de allergie gekregen i.v.m. de astma.
Vast gesteld is dat ik wel ergens allergies voor ben maar dat ze niet weten waar voor.
Ik kon wel uitgebreidde testen met spuitjes en pillen laten doen maar ik vind het het wel goed zo.
Zolang ik maar niet allergies wordt tegen mannen, haha.
Sinds de inwijding en het zenden gaat het met de astma een stuk beter,
ik heb het pompje zelfs niet meer gebruikt.
Vanmiddag moeten we naar het ziekenhuis voor de psygoloog voor Fred.
Ik begin wel mijn eigen leventje temissen.
Ik heb alles moeten opzeggen yoga mediteren enz.omdat financieel nu niet gaat.
Fred is de hele dag in en om huis bezig.
Dus ik zit hierdoor well ff in een putje,mis toch de contacten.
Ben dan ook blij als alles weer gewoon is.
De baby`s waren echt schatjes!!!!!!!!!
Ik ben benieuwd naar onze kleinzoon????
 
Wens jullie een heel mooi weekend,
Groetjes aan Maarten en een dikke knuffel voor Aura 

 
 

Namastč Marianne

 

 

Hallo lieverd

 

Fijn  dat het zo goed met je gaat. Wat je moet weten over die allergien. Jij bent ook een nieuwetijdskind, weet je nog? Jouw lichaam reageert zo. Kijk maar eens op internet. Allergien horen nu even bij jou. Ze wijzen je de weg………als je jezelf gevonden hebt, heb je ze niet meer nodig en verdwijnen ze.Ze helen vanzelf met de Reiki II en het pad waar je nu mee bezig bent. Net als de reuma en de suiker…..Ik krijg van Karin en Fienie ook de mooiste berichten

Ook zij voelen zich totaal anders na de inwijding en dat is toch het mooiste wat je kan overkomen.Dat we weer bijeen zijn, komt weer. Geloof er maar in. Wanneer……..dat weet alleen de kosmos, alles is bepaald en staat al lang van te voren vast. Wat is, dat is………en ook daar ka je je geluk in vinden………….En als je die dingen voor jezelf mist, neem de honden dan en ga eens lekker alleen wandelen, zonder Fred, die redt zich vast wel. Hij heeft nu ook zijn eigen stukje te gaan. Gun hem dat……Deels alleen met nieuwe inzichten en verworvenheden en deels met jou. Beiden zitten jullie nu in een vernieuwingsproces 

Wandelen….de natuur in, jezelf leren kennen………Kost ook niets. Neem je schrift mee en ga schrijven. Je schrijft zo geweldig mooi. Ik zie een beetje van mijzelf terug hierin jaren geleden Schrijf van je af, dat is ook mediteren…………….loslaten en vrijheid creeeren. Dat kost allemaal niets. Moeder Aarde luistert en je kunt haar via je voeten zoveel terug geven

Ik had ene plekje op de Brunssumse heide. Mijn plek, de plek waar ik de engelen kon vragen, de plek waar ik alles los kon laten en eens flink huilen. Gewoon alleen, vertrouwend op mijzelf. Alles wat je niet meer nodig hebt, stroomt via je voeten weg de aarde in. Bij iedere stap. Je astma, je allergien, je verleden. En zo ontdek je je nieuwe IK steeds meer. De natuur helpt je. je hebt dan niemand meer nodig, want je doet het alleen.

Dat je nu op jezelf aangewezen bent is een geschenk van de hemel. Een teken dat je jezelf gelukkig kunt maken, nu…..in deze tijd. Geniet ervan….

Een goede laatste raad, lieverd………. Geef niet alles energie weg aan anderen. Dat zit in jou als aard van het beestje. Ik ken het……… Eerst jezelf en dan aan anderen. Weet je nog? Je lichaam, geest en ziel zullen er je eeuwig dankbaar voor zijn…… Je hebt recht op je eigen tijd en je eigen weg. Gebruik die energie in jezelf en vertrouw ze eventueel aan het papier toe. Volgens mij is dat een deel van jouw weg (naast het schilderen)

Hoe vind je dat idee?

 

Liefs en een dikke knuffel voor jullie

 

Hartegroet en Namaste

 

Asherah van den Berg

Centrum Dharma

www.lesoleill.com

info@centrumdharma.com

0620558935

 

 

M. v L.

Van: Centrum Dharma [mailto:info@centrumdharma.com]
Verzonden: vrijdag 12 maart 2010 10:57
Onderwerp: hoe is het met jou?

 

Gaat alles goed met het zenden en ontvangen? Slaap je nu beter? Heb je de druppels al?  Veel vragen he? Ik ga nu even zenden en ontvangen met Fienie. Misschien tot straks nog 

Hartegroet en Namaste

 

Asherah van den Berg

 

 

Hallo Asherah,

Het gaat gelukkig elke dag wat beter. Gisteren voor de eerste keer sinds weken weer auto gereden. Wel in de buurt maar het begin is er weer.  Ben alleen nog doodmoe en probeer mijn dag zo goed mogelijk in te plannen met ook rustmomenten. Slapen is momenteel nog een puinhoop. Maar een groot pluspunt ik neem geen medicatie meer op dit moment. Ik heb nog geen druppeltjes besteld ik wil even afwachten voordat ik weer met iets anders begin. Verder gaat het zenden goed, ik ga er serieus mee om, mediteer even van tevoren en neem aansluitend ook de tijd. Wat ik wel doe is het beeld van Marianne oproepen (associatie) want met mijn been zit ik teveel in mijn hoofd, dat heb ik 2 dagen gedaan maar dat voelde voor mij niet goed omdat ik steeds moest denken welke stap/handeling nu en waar is het hoofd etc.  Zo gaat reaxer, ik voel de reikistroom heel goed. Dat is een fijn gevoel en geeft ook mij innerlijke rust.  Trouwens hoe is het bij jullie? Hopelijk ook alles zover goed???  Goed Asherah, ik wens je heel veel licht en liefde toe, Margriet

 

Hallo Margriet

 

Dat doe je goed zo. Het beeld visualiseren. De Reiki vindt vanzelf wel de weg. Op den duur wordt het voor jou automatisme. Ik vind het prima als je het zonder de druppels probeert. Dat is uiteraard het beste, de natuur zijn eigen weg laten gaan

 

Ik kreeg van Marianne een erg goede mail en met Finie heb ik vandaag nog gebeld. Karin mailt ook regelmatig over haar belevenissen. Ook daar gaat alles prima met zenden en ontvangen.Van Karin  heb ik een prachtige kaart gekregen. Jij ook? Ze schreef dat de iedereen een gestuurd had. Ik werd er echt stil van. Mooie woorden schreef ze. Ik zal die kaart goed bewaren en in ere houden. Dat maakt mijn werk alleen maar mooier. We hebben nog geen bericht over de woning. Maar dat komt wel.  Misschien na het weekend. Zo en nu gaan we aan het weekend beginnen en maken daar iets moois van

 

Liefs Asherah

 

Hallo Asherah,

Hoe gaat het ermee??? Gelukkig wordt het weer wat beter en ziet alles er wat zonniger uit. Bij deze wil ik je alvast laten weten hoe het reiki zenden op afstand tot op heden is. Ik bemerk bij mezelf dat de reikikracht wel dagelijks sterker wordt en er ook direct is als ik me focus. Het focussen op Marianne gaat goed. Ik wist dat zij wat problemen met haar luchtwegen had hier heb ik me dan ook onbewust wat meer op gericht. Dat ging automatisch. Verder bemerk ik wel wat lichamelijke signalen zoals erg moe zijn van koud naar warm of omgekeerd. Ik moet zeggen het gaat me steeds beter af en wordt nu al meer een automatisme dat ik op een bepaalde tijd reiki moet sturen.  Ik vind het ook fijn om vooraf en daarna even stil te blijven staan (meditatie) Het brengt mezelf ook rust en dat is fijn.  Goed dat was het uit het zuiden, geniet van het mooie weer want morgen wordt het zonniger en wat warmer, mooi meegenomen. Heel veel liefs en weer tot hoors, groetjes Margriet

 

Lieve Margriet

 

Fijn dat je mij dit laat weten en dat de Reiki stroom bij jou sterker wordt

Het zal jou helen de komende tijd. Wat Marianne aangaat zit je heel goed

Mediteren vooraf en erna is prima. Slaap je ook nu wat beter? Toen ik jou de inwijding gaf voelde ik de Kundalini stroom naar beneden gaan

Voor mij ook een heel bijzondere ervaring. Ik voelde dit bij iedereen anders…………..

Hier gaat alles zijn gangetje. Ik schrijf als ik de tijd krijg aan mijn tweede boek. Soms heb ik wel tijd en soms niet….Ik heb hier ook veel clienten en aanstaande zaterdag wijs ik hier een echtpaar in Reiki I in. Ook heel bijzonder. Als je eenmaal die stroom blijft voelen, is het heerlijk. Geloof me. Samen met mediteren en een andere levenswijze is het heel bijzonder

Je hebt een gouden bal in je en je leert die te gebruiken voor ………….ja eigenlijk alles. Je huis wordt mooier, je ogen gaan stralen, je blijft in balans met je zelf en je omgeving

 

We weten trouwens nog niets definitiefs over die man en onze woning

Wie weet voor het weekend nog? De zon schijnt heerlijk en de tuin staat in bloei

Overal komen de knoppen uit. Bij jou ook? Bij jullie is het morgen 17 graden. Te gek, heerlijk………….Geniet ervan………………… dank je wel en tot mails maar weer

 

Liefs Asherah

 

 

 

 

F. S

Van: Centrum Dharma

Datum: 18-3-2010 21:26:59

Onderwerp: verslag van reiki zenden en ontvangen

 

Hallo Fienie, Marianne en Karin

 

Ik heb het aan iedereen gevraagd van de groep en van de meesten heb ik al vaker antwoord

Van  Margriet en Marianne is het mij wel duidelijk………..willen jullie echter iets toevoegen, dan mag dit per mail

 Dus vraag ik het nu ook aan jou. Wat voelde je de afgelopen week van de Reiki stroom in jezelf? Wat voelde je de ontvanger? Hoe doe je je het?  Mediteer je vooraf enz.Ik maak volgende week een verslagje voor de hele groep

Alvast een heel fijn weekend gewenst

weekend33.gif

 

 

Hartegroet en Namaste

 

Asherah van den Berg

Centrum Dharma

www.lesoleill.com

info@centrumdharma.com

0620558935

 

F.S.
Verzonden: vrijdag 19 maart 2010 13:52
Aan: Centrum Dharma
Onderwerp: Re: verslag van reiki zenden en ontvangen

 

Hallo Ashera hier dan antwoord   

Zondag kreeg ik van jou  stekende pijn in mijn hoofd links was je laat naar bed of heb je zitten schrijven? wel een voldaan gevoel  mijn advies was een flink stuk wandelen---------- NEE, had geen hoofdpijn, die moet dan van jou zelf zijn of van iemand anders

Maandag voelde ik verdriet is er iets mis gegaan  Verder kwam ik niet door   Dinsdag ging het ook niet  bleef bij verdriet hangen

 Klopt wel…………… is heimwee en iets wat hier gebeurd wat al lang opgelost had moeten zijn. Ik wil hier niet verder op in gaan

Woensdag  Je voelde  je vertwijfeld en rade loos  wanneer komt het nu  Er is maar een remedie   GEDULD   NEE, dat klopt niet. Het was een enorme kwaadheid. Ik laat me niets meer zeggen of afnemen. Die tijd hebben we ooit gehad. Ik ben wie ik ben… Donderdag Jij voelde je goed   de Lente is in aantocht en de groep doet het goed daar ben je blij mee, dit is jou verdienst  Vrijdag Je was heel rustig, is er goed resultaat met het huis?     

Misschien maandag krijgen we nieuws over de laatste bezichtiging. In ieder geval volgende week. Indien dit tegen valt doen we mee aan de open huizendag volgende week zaterdag 27 maart, dus we krijgen het de komende week nog druk. Eigenlijk de hele week ben je goed doorgekomen bij mij. Zelfs behoorlijk  diep. Ik moest ieder keer flink naar toilet. Plassen, dan he? Ik zei nog tegen Maarten. Ik heb ze goed ingewijd………. mijn kundalinistroom werkte iedere keer als jij zond. Liters los kunnen laten en ik doe dat met plezier. Ik ben er nu al een beetje aan gewend. Verder was het heerlijk. Donderdag ben ik in de zon gaan zitten om te ontvangen en te zenden. Inderdaad voelde ik toen de lente en erg gelukkig en tevreden……..ook ben ik aan de diaree. Ieder keer na half 10. Ben je op mijn darmen aan het werken denk ik dan? Hahahahaha, als je mij zendt doe dan maar naar mijn hoofd en rug. Wij hebben ons de laatste week weer uit de naad gewerkt in ons huis op de zolder, dus daar komen die klachten van. Uiteraard willen wij niets liever dan goed nieuws en daar gaan onze gedachten ook heen.  

Nu van mij  Maandag voelde ik mij niet zo lekker.  Ben met de puf begonnen helpt wel meer lucht werd emotioneel toen werd ik rustig  bedankt voor de kracht die je mij stuurde  Dinsdag voelde ik mij ook heel raar  Woensdag was ik heel onrustig      Donderdagvoelde ik mij weer goed  Donderdag  was blij en vrij ik verhuug mij al om naar Wil te gaan  Heel spannend  Vrijdagwas heel onrustig  voel dat iets op me  afkomt  stuur kracht heb ik gevraagd       Nu nog even over Wil Het is heel goed gegaan ben meegelopen en heb met de koffie met vla geholpen  hij belt mij  als hij mij nodig heeft   Bij de opening de 28ste ben ik ook daar    Asherah bedankt voor het voelen en sturen   Lieve groetjes Finie 

Ik heb al op jouw longen gezonden. Jouw emoties heb ik ook gevoeld. Je bent aan het verwerken en krijgt nu een echt en intens contact met je onderbewustzijn. Dieper gevoelens die verstopt lagen komen nu naar de oppervlakte. Bekijk ze en doe er iets mee, lieverd

Ik zal ook jou een pagina mailen wat longen spiritueel te zeggen hebben

Dat wist je vast nog niet. ik heb er alleen pas maandagmorgen tijd voor. Zondag gaan wij de hele dag weg. Het zenden en ontvangen wil ik wel graag laten staan om 9.00 uur. Morgen begin ik om 10 uur met les geven. Wat Wil aangaat. Je zit denk ik heel goed bij hem en het zal zeker nog beter gaan de komende tijd. Je weet hoe ik over hem denk en voel………………….

 

Ik mail jou en Marianne nog even over iets anders en dan moet ik echt weg

 

Liefs en we voelen elkaar morgenvroeg wel weer

 

Asherah

 

------------------------------ 

19-03-2010

hoi Asherah  ik wilde niet doorgeven  dat ik ook heel veel kwaadheid voelde , dan was het toch van jou ik kan mij ook wel flink kwaad maken als mensen dom praten  Dat moet ik ook van mij af  zetten  Maar die diaree is niet voor niets, anderen kotsen het uit en jij sch...... het

uit goed zo  Vanmorgen voelde ik inderdaad je rug heb je ook de nek wervel versleten het ging van de nek naar het hoofd voor de rest ging het goed  zelf voelde ik mij  best wel goed die shit die op mij af moest komen is ook gebeurd,maar ik heb het wonder boven  wonder heel goed kunnen plaatsen Het is hun pakkie en niet het mijne ik heb genoeg pakjes gedragen we praten er wel nog eens over   Wil hier wel graag een oplossing voor en misschien kun je mij helpen, hoe het op te lossen  Ik wens jullie een heel fijne Zondag  Liefs Finie

 

-------Oorspronkelijk bericht-------

 

Van: Centrum Dharma

Datum: 19-3-2010 14:30:31

Onderwerp: RE: verslag van reiki zenden en ontvangen

 

Hallo Fienie

 

Bedankt voor je mail. Ik moet zo direct nog even naar de markt die hier altijd op vrijdag is

Helemaal te gek. Prima…………….het stroomt en dat bewijst veel

Toen ik jou inwijdde voelde ik net als bij de anderen de Ki indalen in jouw kanalen. Margriet, Marianne en Karin heb ik dit ook al verteld. Bij de een voel ik dan dit, en bij de ander weer iets anders. Hier uitgebreid op in gaan doe ik wel op onze volgende Reiki middag. Het is dan geweldig naderhand te merken dat die energiestroom die ik voelde en doorstuurde zijn weg zo heeft gevonden zoals ik hem in jullie heb geopend. Morgen wijd ik nog een echtpaar hier in, in Reiki I. Zij zijn al eens ingewijd, maar hadden totaal geen effecten hiermee. Zij verheugen zich er ook op. Zij hadden ook niet die uitwerking die het bij jullie had. Zondag zijn we de hele dag naar familie dus ik mail maandag pas weer. Ik zal dan wel alle reacties binnen hebben hoop ik 

Succes er mee lieverd en tot volgende week 

 Liefs

 Asherah

 

 

20-03-2010

Hallo Fienie

 

Dat was wel zo. Schrijf maar gewoon wat je voelt. Dat is altijd goed. Ik was ook enorm kwaad. Ik bel je volgende week dinsdagmorgen wel na half 10, dan praten we even bij, als je dan thuis blijft. Ik wil en zal je zeker helpen. Ik voelde bij jou druk op de borst. Druk van buitenaf, niet van binnenuit. Emoties van verdriet voelde ik in je romp

Dus in je hartsomgeving…….. Ook voelde ik een koudere stroom onder in jouw buik.Mijn handen bleven ook langer hangen in mijn liezen en dit duid op je benen en voeten. Ik zal even kijken of ik morgenvroeg nog tijd heb om die pagina’’s van de longen door te mailen. Ik moet ze inscannen van een heel dik boek.

Is erg lastig, maar voor Marianne heb ik het ook gedaan……..Zal misschien wel lukken of anders zie je dan maandag in de mail.Maandag maak ik een verslagje van iedereen. Ook dat is een leerproces. Tot voels morgenvroeg

 

Liefs en een dikke knuffel…………… 

Hartegroet en Namaste 

Asherah van den Berg

 

Van: Centrum Dharma [mailto:info@centrumdharma.com]
Verzonden: zaterdag 20 maart 2010 20:05
Onderwerp: longen in een paar delen

 

Lieve M en F.

Ik heb een erg lieve man, die wil dat jij dit vanavond nog krijgt

Ik moet hem wel in een aantal keren mailen. Ik hoop dat je het kunt openen

 

Hartegroet en Namaste

 

Asherah van den Berg

Centrum Dharma

www.lesoleill.com

info@centrumdharma.com

0620558935

 

 

 

 

top   

 

 

 

 

   

 

 

Home

Alle knoppen bijeen

Agenda 2009

Mijn aanbod

Tarieven

Contact

Gastenboekje