WELKOM BIJ CENTRUM DHARMA

Centrum voor Spirituele Vorming, Massage en Energetisch Lichaamswerk

DE TANTRA SESSIE

(zie ook onder de knop Kundalini Energie)

Voor mijn openingstijden, de tarieven en mijn contactgegevens, klik hier

LET OP: na 1 januari 2013 worden alle sessies/ massages alleen overdag gegeven!

 De Tantra massage is een unieke ervaring  waarbij je hele lichaam mee gaat doen en deze unieke massage kan tegelijkertijd een helend effect hebben op jouw lichaam. Men komt bij mij soms ook internationaal vooral voor de witte Tantra. In alle respect voor elkaar is er een gever en een ontvanger, waarbij ik de gever ben en jij de ontvanger. In de wereld van Tantra is de man de God en de vrouw de Godin.

Jij bent welkom zoals je bent. Je mag in Centrum Dharma je masker afzetten!
Sommige mensen zijn uitgedokterd in de reguliere gezondheidszorg en weten en beseffen ook dat veel lichamelijke aandoeningen uiteindelijk na een gedegen zelfonderzoek veel te maken heeft met psychosomatische klachten. Jarenlange negatieve gedachten of jarenlange negatieve indoctrinatie liggen vaak aan de basis van jouw welzijn / ziek zijn. Uiteraard verberg je dit, voor je partner, voor je werkgever, voor iedereen in jouw omgeving

Bij mij komen mensen met klachten en blokkades op alle niveaus. Mijn helende handen en de Reiki - Tantra of Chakra Therapie kunnen jou helpen naar een leven in optimale gezondheid en balans van lichaam, geest en ziel. Laat je dus eens verrassen door deze unieke ervaring en kom  genieten en kom tot rust. Ik kan met mijn helende handen voelen waar energie blokkades zitten. Ik haal de negatieve opgelopen energie bij je weg en vul jouw lichaam aan met positieve energie

Je gaat voorzien van nieuwe energie en verlost van veel ballast weer huiswaarts!
Let op: vaak wordt geadverteerd met Tantra terwijl het helemaal niets met de echte witte Tantra te maken heeft!
Een echte Tantra sessie ontvangen van een goed opgeleide Tantrica is een unieke ervaring met als doel in liefde tot jezelf komen en weer vanuit een nieuwe energie er weer tegen aan kunnen
De positieve nawerking ervan voel je soms wekenlang!   

                     


 

Laat je eens verrassen en bel voor een afspraak!

Contact


Tantrische massage onderscheidt zich van andere massages door;
Het gebruik van het lichaam als ingang om de energie te genereren en te verbinden met je hart
De zachte vorm van masseren en de hoeveelheid warme massage olie
Het totale lichaam wordt gemasseerd
Gebruik van natuur elementen en de zintuigen  als massage vormen
Gebruik van misschien ongebruikelijke massage technieken en hulpmiddelen

De massage gaat gepaard met tantrische, boeddhistische en tao´stische invloeden en elementen hiervan, waarbij energie gegenereerd wordt om door het lichaam te kunnen stromen via de chakraĺs, waardoor ze weer in verbinding met elkaar raken. De tantrische massage lijkt op de totale lichaam massage, maar geeft meer mogelijkheden om tantrische elementen aan bod te laten komen.
Verder zullen de natuur elementen, aarde, water, vuur, lucht en ether aan bod komen.

Na de massage is het essentieel om nog even te blijven liggen onder een doek om bij te komen van alle ervaringen.

Dus het is niet de bedoeling direct weer in je hoofd te gaan en op te staan!

Na afloop praten we dan even na, dan is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Massage kan allerlei emoties oproepen. Vooral in de Tantra. Sommige mensen schrikken ervan en twijfelen of dat wel goed is, of ze hun grenzen wel goed hebben bewaakt. Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt. Ik plan de massages nooit krap achter elkaar zodat er altijd ruimte is om uit te lopen in tijd. Bij een volgende massage heb je dan duidelijk wat je wel en niet wilt in de sessie. Er wordt gemasseerd met verwarmde etherische olie. Een tantrische massage duurt ongeveer 120 minuten, 180 minuten of langer Een combinatie tantra massage met een helende massage duurt altijd 120 minuten. Dit kan niet korter.

Houd dus rekening met een gehele middag of avond!

 

 

BELANGRIJK: Na deze sessie moet je ook niets anders plannen dan rust, dus geen vergaderingen,
feestjes of dergelijke.  Het is de bedoeling dat je dan de rust neemt om de energieen de kans te geven zich weer te herstellen. Houdt hier rekening mee a.u.b.TARIEVEN

klik hier voor alle tarieven

 Tantra (Sanskriet: tan = expansie; tra = bevrijding), ook tantrische yoga of tantra yoga genoemd, is een rituele praktijk uit de Vedische traditie, die gericht is op geestelijke verruiming en bevrijding. In de tantra ligt de nadruk op de ontwikkeling van menselijke sterkte, zowel door middel van meditatie alsook door de directe confrontatie met moeilijke omstandigheden voor het overwinnen van angsten en zwakheden. Tantra is een van de esoterische tradities die deel uitmaken van het hindoe´sme, boeddhisme en ja´nisme. Zier verder onder aan deze pagina.

Bij deze massage stimuleren we bewust en direct de mannelijke energie, Shiva, en de vrouwelijke energie, Shakti. Wat is de Kundalini energie? Een ENERGIEBRON die -in principe- altijd aanwezig, altijd toegankelijk en altijd bereikbaar is, en die je ook bij je geboorte meegekregen hebt EN DIE HELAAS in Nederland nog niet zo bekend is. Dit ligt grotendeels aan de opvoeding van mannen en vrouwen en ook vanuit de religies liggen er allerlei taboes op . Boven de rivieren en in het buitenland is Tantra en werken met de Kundalini energie gelukkig veel beter bekend. Normaliter stroomt de te veel opgelopen negatieve energie via je kruinchakra naar buiten. Houd je echter te veel vast, dan gaat je lichaam reageren. Ben je een binnenvetter en slik je alles wat jou "overkomt"? Dan ben je uit balans en werkt je denken wel, maar je lichaam is al ziek. Je geest wordt namelijk eerst ziek en pas veel later reageert je lichaam met allerlei klachten. De doktoren zeggen niet voor niets steeds vaker en vaker dat het psychosomatische klachten zijn en dat het ergens tussen je oren zit! Tantra zoekt samen met jou de oplossing! Het bevrijdt je van vastgeroeste negatieve denkwijzen en ideeŰn, rolpatronen en angsten. Het geeft je de kans met een gezond lichaam, een gezonde geest en een gezonde ziel opnieuw te beginnen!

Tantra is voor mij een levenswijze. Ik ben als een wonder mede genezen door Tantra. . Die goddelijke energie zit in je. Niet ergens anders, niet ergens in een warm vakantieland. Niet in een of andere vastgeroeste religie. Je kunt nog zo lang zoeken in andere dingen, maar uiteindelijk komt je altijd terug op je Zelf. Jij zelf bent vaak de oorzaak van alle problemen en ziekten die je meemaakt. Als je je lichaam en geest leert kennen en de onderliggende oorzaken.......... is het antwoord dichtbij. Het is de weg van je buitenkant naar je binnenkant........De antwoorden draag je altijd reeds in je! Die weg naar binnen is vaak korter dan je denkt.

JE HOEFT GEEN KLACHTEN TE HEBBEN OM TANTRA EENS MEE TE MAKEN

En het werkt alleen als je de techniek een beetje begrijpt en een beetje meewerkt. Je hoeft geen perfecte Tantra - aanhanger te zijn. Lees een beetje op de site over Tantra, de Chakra' s en de Kundalini, de ademhaling en de rest leg ik je graag uit aan de telefoon. Iedereen is zoekende naar rust en balans en een stuk spiritualiteit en innerlijke balans . Als je eenmaal begint met Tantra, dan kan het al gauw een verslaving worden. Je stijgt tijdens deze sessie/massage namelijk een paar bewustzijnsniveaus hoger, omdat je alle zintuigen inzet. Het horen, het zien, het voelen, het proeven en het ruiken. Je komt zeg maar in een soort roes terecht....

De technische en praktische uitleg van deze unieke techniek, krijg je altijd van te voren onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. We maken dan kennis en ik kan een intake houden met jou. Later gaat veel met speciale rituelen, net als de hele sessie/massage omringd is door Indiase en Oosterse rituelen. Meestal vraag ik uw ervaring en klachten al aan de telefoon. Ik kan ook uw klachten op alle vlakken voelen, dus wees zo eerlijk mogelijk. Als je belt, dan vraag ik je een aantal vraagjes en leg je ook uit waarom ik dat vraag.

Hoe geef ik de Tantra sessie?
Allereerst krijg je (bij de eerste keer) per mail of later per telefoon een afspraakbevestiging. Daarbij krijg je het verloop van de massage toegezonden. Daarbij hoort een oefening. Zonder die oefening en zonder de intake volgt er geen sessie. De massagesessie zelf is een zeer speciale massage te geven waarbij het gehele lichaam behandeld worden. Ik leg mijn helende handen op bepaalde punten van jouw lichaam. Als je een beetje meewerkt activeren wij zo samen iedere cel en iedere chakra van je lichaam. Door de wijze van handoplegging en massage geraakt lichaam (Shakti) en geest (Shiva) in staat van trance en  worden de beide subenergieŰn met elkaar samengesmolten. Hierdoor ontstaat er Prana en dat is het uiteindelijke doel van deze massage. Door vervolgens deze Prana energie over het gehele lichaam te verdelen, voeden we het lichaam met nieuwe levensenergie. Als het gebeurt, dan zult u merken dat dit gevoel ook over het gehele lichaam wordt verspreidt. Jij hoeft alleen te begrijpen wat ik heb uitgelegd van te voren. Hoe minder je denkt, des te beter gaat de sessie. Eerst zal de stress jouw lichaam verlaten en dan komt vaak de rest los. Veelal gebeurd dit niet in een keer,maar zijn meerdere sessies nodig. Tantra pakt alle klachten aan van het lichaam,. de geest en de ziel. Tantra geeft je precies wat jij nodig hebt, Nu, op dit moment.

Je wordt ontvangen in een sfeervol ingerichte ruimte en onder het genot van een kopje thee maken we kennis. Een goede uitleg vooraf  bereidt je voor op een uitgebreide tantramasage, waarin je energie kan gaan stromen. Voor jou is de massage vooral genieten.

GENIETEN STAAT ALTIJD OP DE EERSTE PLAATS

Naderhand moet en kun je even bijkomen en natuurlijk je ervaringen uitwisselen en de eventuele vragen die bij je opkomen te stellen. De tantrika zal de manier waarop de sessie wordt gegeven afstemmen op het moment.

Een Tantra Try Out Sessie duurt ongeveer 2,5 uur. Betaling is ALTIJD contant VOORAF

Als je nog nooit Tantra hebt gedaan, raad ik je aan de normale uitgebreide sessie te nemen. Dit geeft je de meeste kans op slagen. Je krijgt dan ook de begeleiding en oefeningen. Neem je dus eens de tijd en kom eens ervaren wat Tantra voor je kan betekenen.

De mogelijkheid bestaat eventueel om in twee keer betalen. Een deel na de afspraakbevestiging  en een deel op de dag zelf.

Kijk hiervoor bij de tarieven en voorwaarden.

Per 01-02-2012 is deze unieke massagesessie alleen nog incidenteel te boeken voor mensen die al eens geweest zijn en/of redelijk bekend zijn met spirituele disciplines, de witte Tantra of aanverwante disciplines. Ik neem hierna geen nieuwe mensen meer hiervoor aan voor de lange sessies in Tantra . Wel vindt je Tantra terug in al mijn werkzaamheden, behandelingen en massages want Tantra is een deel van mij zelf geworden.

   

Tantra leert ons zelfbeheersing en vooral te houden van ons eigen lichaam.


Iieder mens is mooi 
ieder mens is uniek 
ieder mens heeft zijn schoonheid. 
Ieder mens heeft de Goddelijke vonk in zich

Wat voor al de massages geldt:
Al de massages/ behandelingen en sessies die ik geef zijn gericht op de verschillende energiebanen en energiestromen in ons lichaam. Uiteindelijk hebben we een energie en dat is onze levensenergie ofwel Prana. Zoals wit licht bestaat uit zeven kleuren (regenboog), zo bestaat Prana uit verschillende energieŰn. Of we nu werken op een van deze subenergieŰn of met Prana zelf, het uitgangspunt is altijd eender; het doen opwekken, stimuleren en herverdelen van deze energie. Dit doen we met verschillende technieken zoals Reiki, Chakra balancering, helende intu´tieve massage en etherische oliŰn. Bij mij krijgt u dus geen Reiki behandeling zoals u misschien elders gewend bent, maar ik leer u dan ook al een beetje de universele levensenergie (kundalini kracht) te gebruiken.
 

I

Het enige wat belangrijk is is respect en hygiene. Ook is het mogelijk om als groep, of in een groep te komen.  Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan wordt u altijd op de hoogte gehouden van alle nieuwe activiteiten.

ONTVANGST
Ik ontvang u bij alle andere massages in gewone nette kleding waarna wij starten met een intakegesprek/kennismaking en daarna de massage van uw keuze. Echter bij de Tantra Sessie en bij de Tantra Try-Out sessie horen rituelen en ontvang ik u in speciale kleding van India.. U gaat namelijk samen met mij een beetje de wereld van India of Egypte in en komt tijdens de massage in een soort trance. Een bewustzijnsniveau hoger! De mystieke wereld van Tantra kan u op vele gebieden verlichting en inzicht in uzelf geven. Weet dat Tantra Yoga altijd ten positieve werkt voor uw algehele gezondheid en dat het altijd om u gaat en niet om mij. Ik vraag U bij binnenkomst de schoenen uit te doen in de gang. Dit is uit respect. Tantra heeft zeker ook te maken met hoe je met een ander omgaat. Eerst drinken we een kopje thee met wat lekkers erbij. Vervolgens leg ik u (bij de normale sessie) aan de hand van boekmateriaal de techniek uit en wat er van U verwacht wordt en wat u van de gever kan/mag verwachten. Bij deze massage wordt van u verwacht dat u zelf een beetje meewerkt.  En -voor de zekerheid- welke spelregels er (over en weer) gelden. .

Welke vorm van Tantra geef ik? . Zie hiervoor ook de knop het echte concept van Tantra .Na de uitleg krijgt u voldoende tijd om de betaling te voldoen in het daarvoor bestemde rode kistje.. Ik mag geen geld in de handen nemen, want staat lijnrecht tegenover Tantra. Mijn sessies hebben niets te maken met materialisme, alhoewel uiteraard wel betaald moet worden. Hiervoor verwijs ik ook naar de algemene voorwaarden op de site. Pas na de behandeling en pas nadat ik uw aura heb afgestreken en ik mijn handen heb gewassen, wordt het geld weggelegd. Soms is drie uur niet voldoende, maar u kunt uiteraard ten alle tijde bijboeken, indien u dit wenst. Tantra is Liefde en vooral leren houden van jezelf en je lichaam, geest en ziel Het beste is als u zich een paar dagen van te voren voorbereid door oefenen met ademhaling en bekkenbodemtraining. Ik mail u die oefening graag toe na een kleine aanbetaling van de sessie.

Hoe gaat het verder?  Daarna mag u lekker uitgebreid douchen om helemaal "schoon" aan de Tantra sessie te kunnen beginnen. Ik wil hierbij graag vermelden dat het bij een Tantra sessie gaat om de Kundalini energie op te wekken en te verdelen en u te laten ervaren wat die energie met u doet.

Voor u is het grotendeels alleen maar genieten en ervaren, steeds meer en meer. Uw hele lichaam gaat meedoen, genieten staat altijd voorop bij deze massage. Denken hoeft niet meer, even weg zijn van de beslommeringen en tot jezelf komen. Tantra kan de weg zijn om helemaal tot jezelf te komen........en je hoeft eigenlijk alleen maar je verstand op nul te zetten en alleen maar te genieten!

                                

EFFECTEN VAN DE MASSAGE
Deze massage kan zeer ontspannend zijn en je opladen, het kan je energie weer laten stromen. Je kunt van de massage genieten, je er aan overgeven en uitrusten. Het kan je een oppepper geven. Soms gebeurt het dat je juist gaat voelen dat je heel gespannen bent. Ook goed natuurlijk, maar misschien heel anders dan je verwachtte. Het is mogelijk dat je je klachten eerst iets verslechteren en je die nog meer gaat voelen. Dat is echter juist een goede reactie. Je lichaam gaat reageren, iedere cel gaat reageren en alle negatieve energie er uit gooien. Laat het gebeuren. Dat kan je helpen om uit te vinden wat er achter die klachten zit. Direct de dag na de sessie begin je aan een ontslakkingsproces en zuiveringsproces. Dat leg ik allemaal uit bij de intake.
Na vijf dagen hebben we dan even contact om de reacties te meten en te zien hoe we de behandeling het beste verder kunnen oppakken.

  
Tijdens de massages kan er van alles gebeuren, vooral als u last heeft van veel spanningen, stress of een burn-out, maar weet dat het altijd ten positieve is. Ik kan soms als medium boodschappen doorkrijgen, maar je kunt dit nooit afdwingen. Ik kan haal veel van de negatieve energie die u heeft opgeladen weg en voeg positieve energie toe en ik kan uw kwalen en pijnen voelen en opzoeken en u van advies dienen hoe u het beste uw balans kunt hervinden. Na afloop van de massage kunt u zich lekker douchen en alle zorgen en beslommeringen letterlijk en figuurlijk van u af douchen. Op welk gebied dan ook (psychisch, mentaal of fysiek, of seksueel) gaat u loslaten. Een Tantra sessie brengt u balans, innerlijke rust, healing en nieuwe energie om in deze maatschappij standvastig en gezond en in balans te leven. U ervaart tijdens deze massage/sessie vooral de tantra-Yoga ; het ervaren en leren van de verschillende technieken binnen de Tantra-Yoga.


Als u eens per maand of eens in de 6 weken komt leert u  hoe de Shiva (mannelijke energiestroom) en de Parvati (vrouwelijke energiestroom) aangemaakt en gestuurd kan worden en hoe U ze bijeen kunt brengen. Middels het aanleren van de ademhalings- en enkele yoga technieken leer je om bij jezelf de energie te reguleren en te sturen.  Na de Tantra sessie  heb je ervaren wat de Tantra met je doet. Hoe vaker je het doet, hoe beter je er in wordt. Ook deelname aan de open avonden of workshops zijn aan te raden. Zoals meegaan naar centrum Djoj. (zie
www.djoj.nl ) waar ik al meerdere keren aan het Tantra Festijn  van mijn collega Jan de Boer  heb meegewerkt. Zie www.tantratraining.nl .. Al sinds 2005 geef ik zelf Spirituele Tantra Festijnen en in 2008 is dit onder de aandacht gekomen van radio en tv. Wat mij uiteraard erg dankbaar en blij maakte.

In 2008 is ook mijn boek : DE VRUCHTEN VAN MIJN PEN verschenen en ook dit was een mijlpaal in mijn leven.

Ook kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief door simpelweg een mailtje te sturen.

NA EEN TIJDJE (is bij iedereen verschillend omdat ieder mens uniek is)

 U bent in staat om de energiestromen, op de meridianen en de Chakra' s een beetje te gebruiken. U hebt geleerd hoe U bij een ander de energie kunt aanmaken en kunt sturen om een ander rust, balans en eigenwaarde te geven. U hebt geleerd hoe U met vrij simpele oefeningen en ademhalingstechnieken zelf uw eigen energie kunt reguleren. U hebt ervaren hoe deze regulatie een spirituele ervaring kan zijn wat rust, balans en eigenwaarde doet vergroten. Je hebt dus een hele mooie basis ontvangen welk je nu zelf kunt gaan uitbreiden. Ik begeleid u daar graag bij door middel van coaching. Je groeit van de ene sessie naar andere steeds meer in de fascinerende wereld van Tantra, Door eens per maand of per 6 weken een vervolgsmassage te nemen, kom je steeds lekkerder in je vel te zitten en steeds meer in balans met je zelf. Je huid wordt mooier, je afweersysteem wordt beter en je krijgt een betere energiehuishouding. Je gaat van binnenuit helen.............

Wat wil je nog meer? Kom eens genieten van deze bijzondere massagesessie en neem je de tijd eens voor jezelf in plaats van altijd voor anderen. Misschien tot ziens.................


 dharmacentrum@gmail.com

 

NOTABENE:
U moet zowel bij alle massages van mij rekening houden met een ontslakkings - en ontgiftingsproces wat ongeveer een week duurt. Na een week hebben we dan (telefonisch ) contact. Tussen de ene en de ander sessie, krijgt u  oefeningen mee, die u leren met de Kundalini energie om te gaan en die u helpen om uw blokkades op te ruimen. Over alles wat u mij verteld, verwacht ik dat u eerlijk bent en in Liefde en Respect voor al wat leeft. Ik geef zowel lezingen, als workshops Tantra, en ik gebruik de Kundalini energie dagelijks zelf om mijn gezondheid en mijn balans op peil te houden. Zonder Reiki Tantra en Chakra Therapie was ik zelf nooit genezen. Met name is de Kundalini energie ook heel bekend in de buikdanswereld. Ook dit (buikdansen) is mijn passie geworden na mijn vakantie in Egypte in 2005. Tantra kan ook jouw pad worden. Kijk ook eens op
http://www.vrienden-van-osho.nl, waar ik lid van ben en die ik van harte steun of op alle andere links die je kunt vinden op mijn website www.lesoleill.nl

Sommige mensen pretenderen dat het Reiki of Tantra is, maar dan stelt het heel iets anders voor. Ik benader met klem dat ik geen massage salon heb of ben. Vanuit die wereld willen zelfs veel mensen bij mij (of mijn collega' s) in de leer komen om te leren wat Tantra ECHT kan doen. Mijn visie is dat je daar het beste kunt gaan waar je je thuis voelt en op je gemak. Waar je vertrouwen legt in een goede behandelingswijze. Ik heb in al die jaren dat ik in Brunssum mijn lichtwerk deed, nooit mensen gehad die anders dachten of wilden en ik verheug mij enorm op mijn lichtwerk voort te zetten.. Mijn disciplines werken ten allen tijde positief en helend, zoals het mij heeft geheeld en genezen. Daarom zijn zowel Reiki Tantra en Chakra Therapie mijn passie en mijn dagelijkse levenswijze. Ik leef volgens de leefregels van de Reiki en ben boeddhistisch ingesteld, maar iedere religie heeft zijn mooie en minder mooie dingen. Meditatie en het boeddhisme, hindoe´sme en tao´sme horen bij mij als het water hoort bij de zee, zoals de zon hoort aan de hemel.

BOEKINGEN EN RESERVERINGEN 0031-620558935

 dharmacentrum@gmail.com

VOOR MIJN OPENINGSTIJDEN: KLIK HIER

 

Gastenboekje

Namaste en misschien tot gauw?

Asherah van den Berg

NB: sommige mensen pretenderen vaak dat het de echte Tantra is, wat men geeft. Die mensen zijn helaas erop uit om snel zo veel geld te verdienen. Ze hebben wel gehoord van Tantra maar het heeft er totaal niets mee te maken!
Die mensen hebben ooit de klok horen luiden, maar weten totaal niet waar de klepel hangt!
Kijk hier alsjeblieft voor uit! Tantra is veel meer dan dat en op een veel hoger niveau en met totaal andere intenties. Diegene die zogenaamde Rode Tantra ( dus niet de echte Tantra)  willen leren kennen zijn bij mij aan het verkeerde adres en weten niets of weinig van de puurheid en de unieke fascinerende liefdevolle helende werking van Tantra.

   

 

 


 

Home

Alle knoppen samen

Mijn aanbod

Hooggevoeligheid HSP

Tarieven

Contact

Wie is Asherah

Let op: voorlopig worden er geen cursussen gegeven

 

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus

Contact met de Aarde

Alles over inschrijven

Gastenboekje 

Foto Galerij 1

Foto Galerij 2

Foto Galerij 3

Foto Galerij 4

Foto Galerij 5