WELKOM BIJ CENTRUM DHARMA

Centrum voor Spirituele Vorming, Massage en Energetisch Lichaamswerk

 

ALGEMENE VOORWAARDEN CENTRUM DHARMA

KvK Handelskamer Maastricht 3431064

Btw-nummer NL081012524B03

 

Centrum Dharma biedt u een variatie van mogelijkheden. Ik ben Medium gediplomeer Reiki Master, Tantra lerares   Chakra-therapeute en Coach HSP  Een vervolgstudie voor kindercoach zit in de planning

 

De belangrijkste voorwaarde is dat je daadwerkelijk op je afspraak verschijnt. Vaak komt men bij mij vanuit heinde en verre. Nederland, de Benelux en ook daarbuiten. Er is vaak een lange wachttijd, dus spreek ruimschoots van te voren af.

Als u wel en/of niet komt dan gelden onder alle omstandigheden de onderstaande voorwaarden. Een afspraak kan verschoven worden, maar onder bepaalden voorwaarden. Kom je  niet , dan kan ik snel iemand anders laten komen als jij op het laatste moment even afzegt. Mijn tijd is kostbaar en die van jullie ook. Voor een behandeling of massage wordt alles in gereedheid gebracht wat nodig is. Ik zal je ook aan de telefoon vragen of je deze voorwaarden gelezen hebt!  In de e-mail wordt er ook duidelijk naar verwezen als je een afspraakbevestiging krijgt. Als je bij een arts, therapeut of tandarts niet op tijd bent, moet je ook simpelweg betalen, dus diezelfde voorwaarden gelden ook voor Centrum Dharma.

NAW GEGEVENS

Ik vraag altijd jouw/jullie NAW gegevens ( uiteraard blijven die gegevens in Centrum Dharma en worden voor geen andere doeleinden gebruikt)  Als je ondanks gewezen te zijn op te algemene voorwaarden niet 24 uur van te voren afzegt krijg je een factuur met de post met het verzoek binnen 14 dagen toch de afspraak te betalen. Mensen moeten soms wekenlang wachten eer ze een afspraak kunnen maken met mij. Wees dus respectvol en zeg op tijd af of verzet de afspraak naar een andere datum.
Van mijn kant kan er ook iets tussen komen als er om een of andere reden IK ook niet kan. Ook dan krijg je tijdig bericht.
Wil of moet je annuleren  en/of verzetten.......doe dit dan alleen op mijn mobiele nummer 06-20558935 en niet per mail!
Hartelijk dank alvast! Bij niet tijdig annuleren worden helaas de totale kosten in rekening gebracht.

Houd hier dus a.u.b. rekening mee.

De belangrijkste voorwaarden

Wanneer u een afspraak maakt, zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Een afspraak kan tot twee werkdagen van tevoren telefonisch zonder kosten worden afgezegd of verplaatst naar een andere datum.
     
  • Bij annulering binnen de 24 uur voor aanvang is het volledige tarief verschuldigd.

    Bij afzeggen of niet verschijnen op de dag en het tijdstip van de afspraak, wordt het consult eveneens voor 100% in rekening gebracht. Dit is niet van toepassing bij calamiteiten.

 

 

De eerste voorwaarde is dat je geniet van dat wat je meemaakt in deze fascinerende wereld van rust en healing. Even to jezelf komen en genieten is iets wat meestal vergeten wordt in deze hectische maatschappij. Voel jezelf thuis bij ons en je er zal een wereld van verschil voor je open gaan door allerlei mogelijkheden.

De tweede voorwaarde is dat je contant betaald voor alle diensten, sessies en massages. Heb je het bedrag niet ineens is het mogelijk  eerst de helft over te maken op het  bankrekeningnummer wat je krijgt bij het maken van de afspraak en de andere helft op de dag zelf meeneemt. Helaas worden nog niet alle behandelingen vergoed, alhoewel Reiki, Chakra Therapie en Tantra soms wel erkend worden. Met de Tantra Yoga is men vanuit meerdere hoeken van de wereld zelfs bezig dit in het ziekenfondspakket te brengen. Meestal vraag ik een aanbetaling van de helft van de sessie, zodat ik zeker weet dat je komt. Kom je dan, dan hoef je nog maar de helft te betalen. Ik ben lid van de Reiki Vereniging de Circel , maar niet van een beroepsvereniging. Ik heb wel een AGB-code en een zorgverlenersnummer en schrijf wel nota's uit die je kunt gebruiken voor de belastingdienst als zijnde aftrekposten

3. . De derde  voorwaarde is: als je je inschrijft voor behandelingen, massages, evenementen of workshops wordt er geen geld gerestituteerd. Zorg dus dat je zeker bent van je deelname. Uiteraard krijg je je inschrijfgeld terug als het evenement van onze kant niet doorgaat! Je kunt ook iemand anders in jouw plaats laten gaan. Je kunt uiteraard wel de afspraak verzetten of er een andere vorm aangeven. Dit is allemaal bespreekbaar.

4. De vierde  voorwaarde is dat iedereen welkom is ongeacht leeftijd, religie, geslacht of geaardheid. Je bent van Harte Welkom. Je komt mensen tegen die net als jij zoekende zijn in de spirituele wereld.  Als je je zelf Lief hebt, heb je ook een ander Lief.

5. De vijfde voorwaarde is dat wij streven naar een gelijk aantal heren en dames in de cursussen en workshops. Verwacht dus niet dat wij een dame of een heer voor je zoeken als je op pad wilt gaan met  onze disciplines. De mogelijkheid bestaat uiteraard wel dat je in ons nieuwe centrum iemand tegen komt die bij jou past!

                TOT GAUW ZIENS EN NAMASTE

Asherah van den Berg

 

 

   

 

 


 

 

 

Home

Alle knoppen samen

Mijn aanbod

Hooggevoeligheid HSP

Tarieven

Contact

Wie is Asherah

Let op: voorlopig worden er geen cursussen gegeven

 

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus

Contact met de Aarde

Alles over inschrijven

Gastenboekje 

Foto Galerij 1

Foto Galerij 2

Foto Galerij 3

Foto Galerij 4

Foto Galerij 5