Asherah's  Centrum "Le Soleill

Werkwijze van Asherah

 

 

 

 Werkwijze van Asherah

 

Ik werk als volgt:

1.    Afspraken voor individuele behandelingen en/of maak ik alleen op werkdagen en alleen telefonisch tussen 9 en 12 uur. Voor bekenden kan dit ook per mail. Behalve op maandag want dan ben ik gesloten. Je krijgt altijd per mail een afspraakbevestiging en meer informatie. Vragen  stellen kan je altijd per mail, telefonisch ben ik namelijk vaak moeilijk bereikbaar.  

2.   Mijn behandelingen e/of  massages staan allemaal uitvoerig beschreven op www.lesoleill.com.

3.   Buiten de individuele sessies, geef ik op aanvraag cursussen, workshops, lezingen voor particulieren en bedrijven/scholen
en ben vaker op nationale of internationale locaties. Meer informatie hierover vindt je allemaal op www.lesoleill.com of www.dharmaeventsnederland.com

4.   Mijn behandelingen en/of massages werken altijd positief op de omstandigheden die jij nodig hebt. Of dit nu psychisch, mentaal, fysiek of seksueel is. Dat maakt niet uit.

5.       Heb je telefonisch een massage geboekt, dan gelden soms andere regels dan de  onderstaande. Bij enkele massages zijn vaak helemaal geen voorbereidingen nodig, behalve bij de Chakra Therapie en de Tantra. Bij beiden krijg je na de het maken van de afspraak zelf,  per mail het verloop ervan toegestuurd. Ook leg ik je dit graag telefonisch uit. Als je belt, geef dan duidelijk aan of je klachten hebt en welke. Je hoeft echter geen specifieke klachten te hebben om welke behandeling en/of massage dan ook eens te proberen.

6.   Wel  verwacht ik dat je bij iedere behandeling en/of massage de buikademhaling een beetje onder de knie hebt, die bij al mijn disciplines  expliciet nodig is. Ik leg dit ook graag telefonisch uit. Ook wat je wel en niet kunt en mag verwachten

7.   Daarna  krijg je per mail een oefening die belangrijk zijn voor de door jou gekozen behandeling/massage. Laat je eens verrassen door de unieke werking van mijn sessies/ massages!

8.   Bij sommige sessies krijg je meerdere oefeningen. Bedenk je dit: des te meer klachten je hebt en des te meer energieblokkades je hebt, des te meer oefeningen je krijgt. Niet in eens natuurlijk maar van de ene afspraak naar de andere. Het doel is dat jij uiteindelijk meer in balans komt met jezelf en je verlost bent van alle vastzittende energieblokkades.

9.   Een van de oefeningen kan en moet je thuis maken (invullen) en dan meenemen op de dag van de afspraak (de chakra-analyse) 

1.       Neem ook aub je agenda mee voor vervolgafspraken.

2.       Betaling: deze is altijd contant en vooraf op de dag van de afspraak. Bij de tantra kan dit anders zijn, deels per bank en deels op de dag zelf.

11.    Energie. Tijdens de behandeling/massage voel ik waar wel of niet de energie stroomt. Ik verwacht dat je dan de oefeningen een beetje onder de knie hebt. De rest moet je gewoon laten gebeuren. Soms neem ik de klankschalen erbij, soms leg ik doeken over jou heen. Soms laat ik je een geurtje ruiken. Maar vooral leg ik mijn handen op bepaalde plekken op jouw lichaam (de chakra’s )

12.    Paranormaal. Ik mag me gelukkig prijzen met paranormale gaven. Het kan zijn dat ik boodschappen van spirits doorkrijg, maar dat kan je niet afdwingen, als ze komen, dan komen ze. Als ze niet komen dan komen ze niet

13.    Naderhand. Na de behandeling, massage mag je niet direct opstaan omdat je dan een beetje in trance kunt zijn. Blijf lekker liggen en geniet nog even lekker na van de intense ervaring. Vooral bij de Tantra. Je krijgt eerst een glas water te drinken en je krijgt even de tijd om weer op aarde te komen. Hierna neem je een lekker warme douche. Bij een kopje thee , glas water of fris, bespreken we dan wat we (ieder voor zich) hebben gevoeld.

14.    Thuis. Je komt bij iedere sessie vijf dagen tot een week in een ontslakking- en ontgiftingsproces (dat leg ik je hier nog uit). Negatieve energie verlaat jouw lichaam. Positieve energie herstelt zich. Jij houdt die vijf dagen bij wat jouw lichaam je gaat vertellen in die vijf dagen. Dat mail je mij toe en daarna bepalen we samen de koers die voor jou alleen goed is. Ieder lichaam is uniek net als ieder mens. Dus dat weten we pas vijf dagen na de behandeling

15.    Anamnese. Ik maak (als dit nodig is) aan de hand van wat er los komt een anamnese. Die krijg je per mail toegestuurd. Jij leest die door en kijkt en voelt of dit voor jou de goede weg is. Na de vijfde dag bel je mij (tussen 9 en 12 uur) en dan bespreken wij het geheel. Ik leer jou daarna tijdens herhaalsessies en  via de mail verder hoe het zelfgenezende vermogen van lichaam, geest en ziel werkt. Alle disciplinescwerken op alle niveaus enorm bevrijdend en vernieuwend. Je voelt het soms nog wekenlang erna.

16.    Nota.   Ik ben officieel zorgverlener en heb een AGB code, maar  mijn behandelingen/ massages worden niet vergoed door zorgverzekeringen. Wel schrijf ik nota’s uit  die je kunt gebruiken voor de jaarlijkse belastingaangifte.

17.    Volgende afspraak. De behandelingen worden normaliter een keer per maand- 2 maanden herhaald. Langere tijd er tussen laten heeft geen zin. In de tussentijd wordt van jou verwacht dat je thuis het een en ander leest en oefent. Reiki en Chakra Therapie werken bijvoorbeeld langzamer dan de Tantra. Maar voor dat laatste is toch wel moed nodig.
De keuze ligt geheel bij jou………………….
welke stappen jij maakt............

18.    Bel gerust als je meer informatie wilt. Ik sta je graag te woord. Namaste en hartegroet,

Asherah

 

 

 

Hartegroet en Namaste

 

Asherah van den Berg

www.lesoleill.com

0620558935

 

 

 

top   

 

 

 

 

   

 

 

Home

Alle knoppen bijeen

Mijn aanbod

Tarieven

Contact

Wie is Asherah

Alle cursussen worden tot nader bericht niet gegeven

Cursus Healing Dance

De Reiki cursus

Reiki Groep

Meditatie cursus

Gastenboekje